Mesca..holnap csinálok egy - két képet egy dönölűszép helyen a macskatestűről.. Nah azt nem fogod tudni felüllicitálni Amúgy neked max. 2-3 utcát kell menned és Majkon vagy, nem?
Szerdán meg is látogatom a kultikus helyett,meg ha már ottvagyok bemegyeka remete fogadóba és begyűrök egy grillcsirkés-bacon szalonnás pizzát a belecskémbe.
Kell az extra kalória hüvös idöben, hogy ne fázzak a nyergben és legyen mire fogni mitől nő a kisgömböc.
Hát igen, már egy hete lassan, h a híres "Majki Honda" napok lementek. Mikor is kultikus "fényképkészítő" hellyé tettük azt a kápolnát Nekem is meg volt idén februárban az első gurulás
Igen ,sajnos nem az első, és nem az utolsó ilyen baleset a környéken.
Én még holnap melózok,de utána, meg ha az időjárás engedi motorozok. Már egy hete nem mentem,elvonási tüneteim vannak
De most már parancsolnom kell a jobb csuklómnak,túl sok a meglepi az utakon,nyirkos falevél,stb. Nem akarok csatlakozni a szezonvégi listára kaszás úrnál.
Kivonatni én sem fogom,ha úgy alakul még decemberben is megnyergelem, ha lesz olyan nap.
Idén, már február elején gurultam,néztek is rám mutogatva.Március 3-án meg már mentem is az 1000km-es szervizre vele.
Már lehet hogy tudjátok,de én ma tudtam meg.
25-én halálos motoros baleset volt Dad és Bokod között.
A vezető és az utasa nem élte túl a balesetet.
Az utas, egy 32 éves hölgy volt, aki a kórházba szállitás után halt meg
Akkor add meg A top secret meg egy film..a Val Kilmer játszik bene Holnap merénylet lesz a betegség ellen Aktív friss levegő kúra- egy kis motorozással egybekötve
én olyat láttam,ami egy motor komplett első futóműve volt fejidomostól kormányostól! ?
egyébként orvos látott már?
C-vitamint egyél napi 1000 mg-ot minimum.
vagy izzadj párban!
Mára már beszélni sem tudok úgy fáj a torkom...fáj a fülem...taknyos vagyok Mert ugye tegnap duhajkodtam..azt hittem ez csak egy kis torokfájás, semmi több.. Szóval sanszos, h készíttetned kell egy RR-es sírkövet Gyűjtsél rá, mert toscanai márványból szeretném
OFF: Pedig én úgy tudom, h egy elég híres film(1965)...a címe Elza a vadon szülötte
ON: Nah azért lemegyek és megnézem a kis RR-t. Kinéztem az ablakon és már a látványtól elment a kedvem az élettől...-persze a betegségem tegnap óta még rosszabb lett, szóval ha ez így halad tovább...Mindenszentekre is fekvőbeteg maradok...najó, laptop előtt ülő beteg
Mocsokarc nevess csak Tegnap persze majd bele halátl a kíváncsiságba Kár hogy nem kínoztalak tovább Amúgy most RTL-t nézek...megy az Elzás oroszlános film, imádom!
Nem tudom mi volt hideg...ez sztem vmi vírus... Mindegy...túlélem valahogy Csak azt sajnálom, h emiatt meg az idő miatt sem lehet menni....egy kicsit húzni a gázt...
Én is örülök hogy tudunk beszélgetni 1 kicsit mert esténként nem tudok fenn lenni csak nagyon későn rajtam is kijött a nátha a hosszú hétvége tiszteletére forró fürdő meleg tea forró húsleves nálam bejött
Kell az extra kalória hüvös idöben, hogy ne fázzak a nyergben
Én még holnap melózok,de utána, meg ha az időjárás engedi motorozok.
De most már parancsolnom kell a jobb csuklómnak,túl sok a meglepi az utakon,nyirkos falevél,stb. Nem akarok csatlakozni a szezonvégi listára kaszás úrnál.
Kivonatni én sem fogom,ha úgy alakul még decemberben is megnyergelem, ha lesz olyan nap.
Idén, már február elején gurultam,néztek is rám mutogatva.Március 3-án meg már mentem is az 1000km-es szervizre vele.
Én sem teszem még ám el a mocit télire...és nem is lesz kivonatva...
Már lehet hogy tudjátok,de én ma tudtam meg.
25-én halálos motoros baleset volt Dad és Bokod között.
A vezető és az utasa nem élte túl a balesetet.
Az utas, egy 32 éves hölgy volt, aki a kórházba szállitás után halt meg
Motoros baleset
DE! mi az h top secret?
A Tejfogú projekt szigorúan titkos...
gondolom a Góbéban ezt verték abba a csinos fejedbe...
Amúgy meg ÉP ember, ÉP gépet, ÉP ésszel EL NEM HAGY!
egyébként orvos látott már?
C-vitamint egyél napi 1000 mg-ot minimum.
vagy izzadj párban!
Boeing 747-400ER Freighter
azé arra vigyázz,nehogy mindenszentekkor mindenki álljon,csak Te feküdj...
ON: Nah azért lemegyek és megnézem a kis RR-t.
az melyik?
én már hetek óta nem húzom
ha úgy állnék ahogy most nem,akkor nyergelném a crf-et és minden menne tovább
vagy hogy van?
mi volt ilyen hideg?