Szeva dzsordzso, egyelőre még "itthon" tekintettel a karácsonyra, meg egyebekre, csak időm nem volt egy pár napig beköszönni sem, sok a meló. A hajam hagyom el, pedig most a saját dolgaimat kellene intézni.
Öregember meg nem gyorsvonat, de lefagyni akkor is van minek szerencsére.
én bedobnám a kérdést a "pályamotorozás" c. topikban, mert biztosan van a srácok között, aki jövőre szeretne beújítani valami vasat és eladná a mostanit.. ..szerintem egy próbát megér
Szép napot! Én ma már meghallgattam a kedves hangját! Bár közös andalító gurulásra nem került sor, lévén a tököm lefagy még gyalog is. De azééééééééé jó volt! Ez már az elvonási tüneteggyüttes?
Én meg szorgalmasan szedem a magasító tablettákat Bár egyre jobban tetszik Zoli ötlete, h rendszeresíteni kéne egy olyan embert, mint a GP-ben, aki mindig elkap
Bevallom, lövésem sincs! De sem a szervízkönyv, sem az angolok tesztje nem említi az ülésmagasságot.
A Honda honlap 820mm-t ad meg. Tehát valószínűleg ennyi, bár az enyémen 190es hátsó gumi van éppen, azaz magasabb picit.
Öregember meg nem gyorsvonat, de lefagyni akkor is van minek szerencsére.
Cala, szeva!
Sokat segitettél.
Páá!
Pályamotort szeretnék venni. Előre is köszönöm.
mek aludni :D
Amúgy meg eddig is elvoltam elég jól, h nem ért le
A Honda honlap 820mm-t ad meg. Tehát valószínűleg ennyi, bár az enyémen 190es hátsó gumi van éppen, azaz magasabb picit.
Mert az RTL-es kollégák !66mm-ben! állapították meg
Olyan 820 körül van, nem?