Ezek szerint te is bort iszol és vizet prédikálsz!
Azért nem írok ide, mert nincs mit, nem köt le, hogy melyik nap éppen mikor keltél és mikor érted el a 90 km-es motorozási álomhatárodat; másrészről időm sincs, tudod, én minden nap reggel 6-kor kelek, napi 9-10 (vagy még több) órát dolgozom keményen, hogy fizessem a számláimat, fenntartsam az albérletem és legyen mit ennem, ugyanis önellátó vagyok (gyorsan nézd meg szótárban
), nem tehetem meg, hogy délben keljek, mert nem a szülők szárnya alól jártatom a pofámat, nem zsebpénzre gyúrok. Bizony-bizony, nem annyit motorozok, mint amennyit szeretnék, mert egy átdolgozott nap után az embernek nem mindig van ereje és idegzete beöltözni és elmenni motorozni, ráadásul a szabadnapok száma is eléggé korlátozott (de erről hiába írok, fogalmad nincs, miről van szó
).
Persze, tudom, te már nem vagy kezdő, ezt ki is jelentetted, hiszen van púpos plexid, és alig bírod 6000 alatt tartani a fordulatot
(bocs, ez volt a kedvencem..).
Tudom, ki vagyok, tudom, kik a barátaim
, és nincs szükségem arra, hogy folyamatosan bizonygassak bármit is számomra teljesen idegen és érdektelen embereknek.
Még gyakorold egy kicsit, a barátod jobban csinálta
Csak nehogy úgy járj, mint ő, hogy egy idő után senki nem beszélt vele itt a Klubban( egy suzukis vagy yamahás barátján kívül).
- hogy a Te érveddel éljek).
.
....használd egészséggel
, amúgy jóóóó
!
szerinted kap elég pénzt ezért?
2. nem mondtam, hogy semmibe veszem az ide író embereket, nem ismerem őket, nem is minősítettem, nem is róluk van szó, ne írj többes számban
3. TŐLEM nem kért bocsánatot senki, a hozzászólásokban csak 3. személyként lett említve a nevem
A továbbiakban kérlek, hanyagolj. Boldog új évet neked is!
Üdv,
Reni