Cbr 929 -hez keresek állórész tekercset, ha van valakinek kérem jelezze. Ha esetleg más típus is jó hozzá, ne titkoljátok, vagy ha valaki tekercseltette már és jó tapasztalatai vannak kérem dobjon címet, elérhetősséget vagy bármit ahol érdemes ilyet csináltatni...!
Hali
Én nem valószínű hogy ki tudok menni most hétvégén mert az idomok még festőnél vannak, darabokban a motor
Viszont mivel én vagyok a legközelebb szerintem, így véletlenül valami otthon marad vagy bármire szükségetek van hívjatok nyugodtan 30/8278943
tényleg harmadik lett , de csak amiért az összes kategóriát külön értékelték a drága ura nem volt valami elégedett vele, mert elég hangosan és határozottan magyarázott neki utána
Valahogy megint egyrugóra jár az agyunk...
Tudnám, mitől ekkora durranás a húsvét...
Én idén sem fogok locsolkodni, ahogy az elmúlt több, mint 20 évben sem...
Az április végi, május eleji gurulásról van valami infó? (balatonkerülö,ami tavaly elmaradt)
Nekem mindegy mikor
kérem az illetékeseket,nyilatkozzanak!
és névsor?
Cbr 929 -hez keresek állórész tekercset, ha van valakinek kérem jelezze. Ha esetleg más típus is jó hozzá, ne titkoljátok, vagy ha valaki tekercseltette már és jó tapasztalatai vannak kérem dobjon címet, elérhetősséget vagy bármit ahol érdemes ilyet csináltatni...!
Annyira szoke, azert nem vagyok.Osszesitettben lett 3dik, dobogon is allt
Én nem valószínű hogy ki tudok menni most hétvégén mert az idomok még festőnél vannak, darabokban a motor
Viszont mivel én vagyok a legközelebb szerintem, így véletlenül valami otthon marad vagy bármire szükségetek van hívjatok nyugodtan
Tudnám, mitől ekkora durranás a húsvét...
Én idén sem fogok locsolkodni, ahogy az elmúlt több, mint 20 évben sem...
1 Kovács Niki 2:02
2 Fazzi amarilla 2:10
3 Koncsek Hajnalka 2:09 :smt023
4 Majzik Ibolya 2:11
5 Kutassy Kelly 2:10
6 Jakab Zsófi 2:15
7 Vaslaki Tímea 2:18
8 Nagy Mónika 2:20
9 Bereznay Emese 2:22
10 Kásai Zsanett 2:24
11 Süli Eszter 2:27
12 Kissné Kerék Anikó 2:31