blokk ,tank, ülés futómü ezek mind vannak nekem igy max egy váz kell bekábelezve meg némi blokk alkatrész de abból is csak újnak venném igazábol haszná,t gondolok itt vez.lánc feszitöre stb...szóval nem lenne jó üzlet neked:) egy régi xr váz nem jönne rosszul a többi meg kitalálódik hozzá.. csak most kocsi is szerelönél van ami visszia lovét
Ha jól tudom még a kawasaki klr-klx 650 eseken is ilyen Keihin cvk 40 es karbi van,de ha nincs szétkopva a súbert akkor nem kell cserélni.Amúgy nem tudom,hogy ujjat honnan lehetne beszerezni de ha van olyan ismerősöd akinek van domija akkor próba képp kérd kölcsön a karbiját és minden kiderül
de akkor ha végig megy a két cső akkor több a nyomaték alul,az még jó is :D legalább is nekem,szeretem ha van nyomaték és kis fordulatról már tol mint az állat a sárba jól jön
Akkor szokott még ilyent produkálni ha el van állítva a pillangó szelep kis karja és nem egyszerre mozdul a körtolattyúval de akkor még az alapjárat jó csak negyed gázig csinálja a hülyeségeket.Viszont érdemes megnézni a súbert tűt is nem e abba barmolt bele valaki még előtted
igen, de mielőtt szétszedtem azelőtt is volt már ilyen gondom, h durrogot és sokat kapott, de azt egyszerűen megoldottam mert a légszűrház tetején van ugye az a nagy gumi na azt kiszedtem és meg is szünt minden gondom. De olyat nem csinált, hogy leállt volna csak úgy magától. Csak az olajat csipegette.. de már aztse
Azért meg nézném nyakig sarasan egy egész napos túra után