Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

igen van de kéne egy kerékszett és gondoltam veszek egy egész motort de most leszedtem a karbit és az úszója szétvan tőrve
ja neked van egy xr ed,és akarsz mellé mégegyet? nekem van egy karbim,csak van rajta egy motor
mondjuk az a baj hogy öregek is már ezek a gépek,sokat mentek,sok tulajuk volt, elég 1-2 trehány tulaj az életbe és szétb@ssza ,aztán eladja és szívnak az emberek vele utána.
sziasztok
nincs valakinek xr-hez karbija vagy 650-es karbihoz uszoja az enyém eltört
*eladtam
nem volt szivatoval....ilyen az alapjarat....elobe nem tunik magasnak
igen.....feszito is egy hiba pont ha jool tudom...szar egy megoldas...de a lenyeg hogy most beszeltem a csavoval akinek eldatma a XL-t aszonta nem kellett semmit csinalni a gepen csak gyertyat meg olajat cserelt....ez az en szerencsem ha nem tetszene ennyire a XR el nem adom biztos
hú nem túl bizalomgerjesztő hang :D
jó magas az alapjárat,vagy ez szivatóval volt ?
nekem akkor csinált ilyet a régi xr,mikor kiesett az egyik himbából a hézag állító csavar csak azt hallottam hogy elkezd csattogni kb mint itt neked,haza mentem vele,leveszem a szelepdekni csavarját,hoppá nincs meg a csavar,de szerencsére nem akadt be sehova,bement szépen előre a sarokba ,és ott megvárta,hogy visszarakjam a helyére
ezeknek az xleknek meg xr eknek ez a hengerfej a gyengepontja, állandóan ott vannak zűrök...vezérlés átugrik ,himbák elkopnak,deko beszarik stb stb....
ilyen hangja lett mikor elment a deko
http://youtu.be/5vZR0ahMB6I
az azt csinal hogy egy nagy faszsag...csak egy hiba forras
az xl en valahogy a berugókarhoz ment 1 bovden a dekótól,és akkor ahogy rugtam akkor az ott valamit csinált :D
de ennek a vez tengelyen levőnek nemnagyon értem ,hogy mit csinál ,na mind1
kezi is van rajta gyarilag
azért a földesutas motorozás még nem endúrózás (bár én mostanság inkább ezt művelem)
aztán hajdanán alig volt aszfalt, és az sem volt egyenes, inkább olyan púpos-gödrös

50 éve még a 100km/h haladási sebesség nem sok embernek volt megadott, most meg már egy kicsit tuningos 50es is viszi
Tegnap ment a csomag,remélem jó lesz ha ziccer van írj.
A kondit ne szigetelőzd oda a fesszabihoz,mert az kurva meleg és a kondi kiszárad ami nem jó.
ilyen volt nekem is,és nagyon kényelmes földuton!
http://www.kepesmotor.hu/honda...
ezen hogy hogy van hátsó lábtartó? vagy volt olyan xr amin volt?
Ez sem valami fiatal széria
áhhhá,ilyet láttam az én xr emnek a vezérmű tengelyén is,és nem tudtam beazonosítani,de a hengerfejem meg manuális dekompresszoros,akkor valszeg hengerfej cserén esett át valamikor az életében a gép,és ilyet találtak rá, lehet egy xl600 ról van vagy régi xr ről
mind1 végülis működik így is ,megtudom húzni nem esik nehezemre
van rajta az......kepen a lanckerek mellett van az autodeko
nem keverem csak ugy megemlitettem ha mer ragi dolgokrol van szo
akkor nekem mit keres manális dekó az xr embe?:D a másikba is az volt ,azért vettem természetesnek :D
pancsi az utak réme volt ezt el kell ismerni és kész
A jawa az nem pancsi ne keverd mert ég meg föld
nekem volt jawa 250-em 1959-es evjarat....3 evig jartam vele folduton semmi baja nem volt csak 1x kellett kalapacsot cserelni gyujtasnal de nem allt meg soha....tobb het allas utan is indult max 2. rugasra....nagyon szerettem de sajnos kellett a penz az XL-re igy eladtam.....tesomnak meg mindig megvan az ove ugyan ugy 59-es fel lett ujitva...komoly masina
Ini tudod te is hogy egy endurot nem lehet összevetni egy pancsival:D
Aki meg erre használja annak nem való:D