Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem tökéletesen indul első vagy második rúgásra hidegen melegen! De ha eldől.....
ezt szeretném megelőzni ,nehogy úton maradjak.nekem is mondták volt javítva és miota tudom nemnagyon merek messzire menni vele
Babod!
Folytatás...

szép helyen mentetek jó lehetett
volt egy 350es cagivám kicseréltem a dekompresszor szimmeringjét aztán szarul pakoltam össze így nem működött
de kb leszartam mert pöccre indult
aztán egyszer megmerültem és rugdostam kb fél órát
na akkor szidtam a lustaságom.......
utána egyből meg tudtam csinálni a dekompresszort, meg hogy ne szívjon vizet...
Itt már eléggé elfáradtam és mit nem adtam volna azért a kis gombért.....

multkori eséskor másfélora rugdosás után indult el sajnos még tolni sem bírtam olyan sár volt,
Volt már rá eset, hogy mikor eldőlt ugye nem indul első rúgásra.... az erő is fog már a 10.-20. ilyen indítás után......
akkor hagyom benne ,attol még férfi leszek . puhány férfi

nem nézik a motorszámot
de azért jóérzés mikor csak gombot kell nyomni
csak nemstimmel a motorszám műszakin nézik majd,így cserélgetnem kell majd
az igazi férfi berúgja a motorját
Én bent is hagynám a Dominátorét az önindító miatt
én most blokkot cserélek az xr-ét átakarom nézni mert semmi jót nemhallottam a volt tulajokrol sajnos, addig megyek egy dominátor blokkal
Szerencsémre eddig még nem nagyon kellett nekem széthúzkodnom semmit! Csak blokk kiszereléskor 2 csatlakozót, szerencséra abba nem tudok belekeveredni
kicsit belekocolodtam a sok kábelba
Mindent a cél érdekében
köszönöm
Ha minden igaz ebben van:

http://www.manualedereparatie....
sziasztok
hogy vagytok ebben a hidegben? látom sebeket nyalogattok kérdésem lenne 650-es dominátor vezetékelési rajza nincs valakinek?és még kérdezném a dominátor és xr tekercsei megeggyeznek egymással? közsönöm
én csak 190 vagyok de a többi stimm
még az évjárat is
bal kulcscsont repedés,bal térdszalag belső,jobb bokaszalag külső,részleges szakadás,bal belső bokacsont,jobb teljes bokatörés.kettőméter tizenkétcenti,százharmincöt kiló,még mindig magamról írok,ha mód van rá még "kenyem"neki.(a lehetséges mellékhatásokról kérdezze orvosát)
nekem egy boka ficam 1.5 év volt még ma sem teljesen olyan .... pedig a szerszámos láda nem lesz könnyebb..
Ami igaz az igaz.... Az ember egészsége nem elhanyagolható....