Nem voltam , csak telefonáltam , de nem válaszoltak semmit. Tarjánba is telefonáltam , nekik van ilyen komplett jó blokkjuk , csak nem biztos hogy , hajlandók leszámlázni. Ha nem lesz más , megveszem azt.
Töltsd ki az adatlapod légyszi!
A hengert lehet meghónoltatod és mehet bele 1 gyári dugó gyűrűkkel! Vagy nézd vissza a fórumot, írtak olcsó fúratást új dugóval!
Himbát újat kell venned, 4500Ft/db kb az új ára.
Hengerfej meg mindenhol lehet elfekvőben, vagy megveszed az én domi hengerfejemet és átrakod a szelepeket fészkekkel együtt, és már kész is?!
Azért még tesztelgetem, nagyon emelgette az elejét, szép volt az alapjárat is, de tartós gázon még nem az igazi!
Ha elviszik a gépet megkapod!
De a tervezett porlasztódhoz jó a 45 mm-es szívócsonk?
nem nézni kell hanem menni vele
amikor megvettem olyan semmilyen gép volt a szememben, mert ugye az xt600 jobban tolt
aztán elmentem tesztelni valami lőtérre székesfehérvár mellé aztán már tökre tetszett
erdélyben is volt olyan rész ahol mindenki szerpentinen ment fel én meg a domboldalon egyenesen
persze nem lehet egy crf-el összehasonlítani
latom kesz lett a egy karbis XL
vitboy77@gmail.com
Sajnos nem....nalunk ritka az XR mint a feher hollo
http://www.kepesmotor.hu/motor...
Ennyiért már komplett motort vehetsz, ami meg nem kell kiárulod.
Nézted az aprón itt a sportmotoron?
Tudvalaki ajánlani Bp-en csapágyboltot?
Olyanra gondolok ahol van is a polcon.
Köszi
A hengert lehet meghónoltatod és mehet bele 1 gyári dugó gyűrűkkel! Vagy nézd vissza a fórumot, írtak olcsó fúratást új dugóval!
Himbát újat kell venned, 4500Ft/db kb az új ára.
Hengerfej meg mindenhol lehet elfekvőben, vagy megveszed az én domi hengerfejemet és átrakod a szelepeket fészkekkel együtt, és már kész is?!
Ha elviszik a gépet megkapod!
De a tervezett porlasztódhoz jó a 45 mm-es szívócsonk?
amikor megvettem olyan semmilyen gép volt a szememben, mert ugye az xt600 jobban tolt
aztán elmentem tesztelni valami lőtérre székesfehérvár mellé aztán már tökre tetszett
erdélyben is volt olyan rész ahol mindenki szerpentinen ment fel én meg a domboldalon egyenesen
persze nem lehet egy crf-el összehasonlítani
Nézegetem, de hogy őszinte legyek valamiért nem fogott meg!