Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mi?...eladtad a XR-t?
Na mit hozott ma este a futár?
azt hiszem már csak ex-tulaj vagyok :)
Ne szomorkodj,egyszerűbb kimondani azt hogy aba,mint azt hogy awab
ÁÁÁ! Kirekesztve érzem magam. Akkor én abba az 1%-ba tartozom.
De az emberek 99%-a úgy hívja
Na itt egy lista arról a jóféle GBS bilincsről.
GBS méretválaszték.
Ez az Aba bilincs. Az Awab, amelyiknél a pánton van a menet kialakítva. Az egy nagy rakás szar.
Forró víz csodákra képes, már írtam. Abba állítsd bele a palackot gázégőstől. De azért ne lepje el teljesen
Nem kell valakinek Gps es Wifi-s mobiltelefon?Az Igo 8 at használtam rajta és tökéletesen viszi.Ár:8000 ft
megtaláltam a dt adás-vételijét
2007 tavasza óta vagyok terepgépes, előtte csak szimszonos voltam
1 éve van nálam egy dakar tankos 200-as XL,tapasztalatom annyi,hogy hidegen kurva nehezen indul pedig frissen hüvelyezett gépről van szó,és az önindító az néha makrancoskodik kicsit nyugdíjas motornak érzem de nekem ez elegendő! komolyabb hiba nem jelentkezett rajta de nem is mentem vele talán 4-5 száz kilómétert
olyan volt rajta mikor vettem csak eltort es nem tudtam venni olyat itt a faluba igy vettem ilyet es most is az van rajta
Nekem is ilyennel van rögzítve a hátsó dob,és tökéletes!...nagyon erősek ezek a bilincsek. Az awab,vagy ahogy mondani szoktuk aba bilincs sehol nincs ehhez képest. Érdemes még kis tömítő masszát kenni a felületek közé.....
az 50mm-es olyan 4-500ft volt amikor vettem, ráadásul saválló is
a kisebb tuti olcsóbb
jaaaaa :DD utána már mondjuk sejtettem :D majdnem ilyen a másik is, csak talán az gyengébb anyagból van meg nem olyan durva a csavarnak a menettartása :D de meglesem majd hátha lehet ilyet kapni felénk :D
fogalmazásom nem az igazi
ilyen:
http://sl2004bt.hu/sites/defau...
de ahhoz át kell fúrni a csövet nem? vagy hogy érted hogy egy csavar megy át rajta?
ilyen gondoltam én is :D megpróbálom :) hátha sikerül nekemis :D
ettől sokkal jobb amin egy csavar megy át és az húzza össze a szárakat
az nagyon bika bilincs és sokkal többször felhasználható
a tűzoltótömlőket bilincselem ilyenekkel össze
itt van meg egy kep...ezen talan jobban latni
olyasmi fele....kepen kicsit latni.....csavarhuzoval lehet tekerni
Jó ez a gumi csak drága Amúgy csak a Dunántúlon megyünk.
milyen szorítóra gondolsz?:D ilyen csőbilincsre?:D
szoritoval huzd ossze