Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez is szinteres, ha bemelegszik csikorog de attól még jól fog
itt az alföldön nem szokott csikorogni.....
gerecsénél meg motorosweáruházban nézted? Nekem a proxra 4500 per pár árat írnak!
most ferodót vettem, valami nagyon gagyi árban hozták, még 4 ezer sem volt
ha idén nem jövőre kipróbálom....kopasz tárcsája is még a polcon lapul
Ez az mire figyeljek? Sárban én nemigen használom de olvastam kemény félkemény meg ilyeneket proxnál? Mit jelent?
ez AP-s
Megköszönném én amit néztem az 18100 az első és a hátsó pár...... de ezek szinteressek
AP racing, vagy Lucas is jó. Nem mindegy milyen anyagút veszel terepre. Van amit a sár megzabál.
Ha már fékbetét! Goldfren vagy Prox?
most nekem bendix márkájú fékbetét van az xr4-be nagyon jól bírja
kb másfél éve várom hogy lekopjon vasig de nem teszi........
ha gondolod megkeresem a típusát
ilyen noname is volt.... egy 3 napos túrát nem bírt ki erdélyben
Funmoto, túl gyenge supermotonak, a kezdőknek szánták jó kezelhetőséggel, alacsony árral és fentartással!
Remélem hogy lesz.....
most tuti lerakom egy hónapra sajnos
Elfogytak a fékeim is meg hétvégén az erdőben kiszakadt egy a tank idomnál a csavar körül a műanyag de hogy hogy mikor nem is estem
Csak apró fák között szlalomoztunk lehet ott akadtam bele valamibe.......
Akkor mi? Chopper?
Az FMX nem supermoto
Remélem még lesz alkalom,hogy cseréljünk gépet,de abban az állapotomba még az Attila Ktm-jével se volt kedvem menni úgy fájt a lábam pedig ő is mondta,hogy cseréljünk
Jó estét uram!
Én hívtalak az FMX tolókkal kapcsolatban pont jó kor jössz mert az a téma...
Holnap majd hívlak egyeztetni....
Meesteeeer Nem is tudom hogyan megköszönni! De remélem a promómatrica nem maradt le
Mit kiabálsz? Ment a bakónakra a cucc
Azt is olvastam mondjuk ezek után megkérdőjelezhető ez az infó is, hogy árultak hozzá ugye tuning kittet, veztengely fuvókák stb! Azt írták hogy itthon gyártották a domi veztengelyt hozzá!
Ez nem savazás csak éppen nem értjük a japán mérnököket,hogy miért butitották le a Domi 45 lóerejét 38-ra az Fmx be mert a supermoto konkurencia 600 ccm felett már igen csak 60 le felé mozog
Ott volt Masteron Domija a WP teleszkópokkal..... attól függetlenül nem ment jobban és az övé le van pakolva rendesen.....
Már bánom nem mondtam neki menjen vele......
Én öltem az övén érzetre sokkal könnyebb csak sajnos nem hosszú távon......
Olyan nagyon nem szar az a teló és mégis csak 2005-ös nem 89! Az a nem mindegy! Meg hát bontatlan blokk szerintem ez sok mindent kárpótol! Amúgy telót lehet cserélni a gyengének bizonyul 35ért mér van xr650
Igen de én azt elég alkalmi áron vettem mert 25.000 ft volt újonnan postával együtt.Mert egy csávó megvette Amcsiból de nem épitette be az xr 600 ba mert előtte eladta.Amúgy úgy tudom,hogy az ebay-ről rendelve postával együtt kb 40-45.000 ft ba áll meg
Dehogy savazom. Kinek a pap, kinek a papné.
Csak én nem vennék 130 kilónál nehezebb gépet terepre.
Az XR sem pille, de a 150-160 kilós vasakhoz képest egy bicikli.
én kezdtem, de nem savazom
csak érdeklődtem mire jó?
ilyen xl-xr-domi megközelítésben