Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

enyémet 500ért viheted, nem ér ennyit, pont ezért kínálom ilyen árban hogy megmaradjon
de 500ért viheti bárki
a ténérével egyszer sem estem hanyatt..... azért ez is előny
mondjuk lefelé jóval szarabb mint az xr4
és az is igaz hogy amikor ki kellett csúsztatni az út széli fűre hogy felállítsam akkor majd beszartam
de ilyen saras környezet 5-6 évente van felénk, pl mint most
Nah van eladó önindítós, 350-600 könnyű krosszgép ? Olyan óócón felibül mennyit enged főnök?
Kössz ! Látom ki van velem
kemény vagy jockey
nekem is így kellett volna indítani
Azért könnyebb terelgetni egy kevésbé nehéz motort. Ráadásul a nagy tank feljebb helyezi a súlypontot.
Jaja, záróvonal, járda, rakpart lépcső. Egyszer majd ellövöm ezt a rendőrnek:)
miért nem egyszerre ?
dupla macera.......
Az első XR600-at akkor vettem, mikor útban volt kifelé a gyerek. Kaptam is érte hideget-meleget egyaránt. Asszony is, az ősök is csak basztattak, hogy nem motort kéne venni. De szartam mindenki véleményére és megvettem 283.000 forintért a gépet.
nem motorra csinálom a jogsit hanem B kategóriára utánna szeretném az A kat.-ot is.
mi van akkor? elfordítod a kormányt aztán arra haladsz tovább
endórú vazzeg.... arra meg amerre csak akar
akkor gyűjtögess és vegyél egy rendszámost
addig meg elvisz a dr bárhová
Sárban meg jó nagy szopás az a súly. Főleg, ha megcsúszol és megindul valamerre.
Most ebbe a hónapba max 10000FT de utána is csak részletbe tudok rádobni havi 15-25000-et mert ép a jogsit csinálom + motort is mindig javítgatom márciusba 50000ft ot költöttem a DR-re.
Mennyit fizetnél rá?
azért köszi a linket haver apjának ugyanilyen Xt volt nem volt rossz gép csak az volt a baj ,hogy 2 havonta ment vele 200 m-ert
Na az XR nem rossz választás, bár én már inkább 400 felé kacsintgatnék. Igaz áruk is van a mi gépeinkhez képest!
Ha ráfizetek akkor dominatort vagy XR-t szeretnék vagy valami jó 2T mondjuk CRM 250
janszi vazzeg itt a motorod
idén eddig fél üveg bort ittam.......
múlt évben is ennyit, bár tavaly betoltam legalább 8-10 sört is
Tudod Ini a túlzott alkohol fogyasztás pusztítja az agysejteket
őőőőő
a 2kf(3aj) kerekét tenni az xt600e-be
keverem a betűket, sorvad az agy
Nem ismerem a motorod,de nekem nem kellene ez az xt mert ennél a motornál egy komplett generállal kezdhetnél
A 2kf is 18-as nem? Mikor vettem az enyémet, nagyon megtetszett egy 2kf, olyan állapotban volt mint a mostani, (csak ez öregebb), de a hangja az viszont hasonló volt mint a linkelt motornak. Magyarul gyatra. Hátul tárcsás, szép forma, megbízható egyszerű gép. Igaz a 43f-re sincs még panaszom!
szerintem keress jobbat némi ráfizetéssel
de ha nincs messze ki kell próbálni
ha melegen is így füstöl akkor tuti eszi az olajat
amúgy ezek akkor is mennek ha már a belük lóg
egy ktm-esnek meg fel se tűnne hogy csörög