Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha már itt tartunk egy XL hátsó telót is leméregethetne valaki
Ok! Meg egy hossz kéne még és leméregetem enyémet de valami hasonlóra emlékszem.....
Én most adom el a romokat itthonról és akkor ki tudom csengetni viszonylag gyorsan.
Úgy emlékszem alul-felül 54 mm
Erre mondják azt,hogy amíg van lószar addig veréb is lesz
Ez nekünk csak rossz! De mivel neked jó örülünk neki
Mi a befogók mérete?
Sziasztok. Mostanaban mindenkit átvernek a szerelök vagy mi?
jó hir, lehet viszik az XR-t....bakker
Szevasz!Remélem csak a munkát temettétek.
Majd holnap vissza olvasgatok ma pihi van jó éjt nektek
valami rendes motort hozzál :) olyan sár van kint véged van elmerülsz
most viszont el teszem magam holnapra mert ma volt a temetés tehát kicsit elfáradtam
Szerbusz szekus
Szevasz papám ha minden jól megy hétvégén ha rá érsz mehetünk egy karikát mert még nálam van a mocim
fordított wp telo nem érdekel? ocsóé
majd hétvégén
hétközben nem szarom el az időt
és jól megyen a gép?
az nemjó, az enyém már szétvan húzva de áll a felújítás alkatrész gyűjtésnél tartok
Nézd már meg,hogy milyenre ég ki a gyertya ne csak azt a szájbakúrt gázkart tekergesd
Szia!
Amikor nem indult be először elektromos vonalon indultam el: gyújtótekercs, trafó,pipakábel,pipa gyertya.
Most nincs benne kompresszió, a szerelő még nem szedte szét úgyhogy fogalmam nincs mit kell belül cserélni.
Nem is örülök neki hogy szóba kell állnom velük. Általában a drága/lassú/kókler/folyamatosan baszogatni kell opciókból lehet kombinálni.
szia
mit kell cserélned az xr-en? én is így jártam
abból akad bőven...meg nem koklerböl is aki csak szimán leszarja
Nem csak az embert, az egész családját láttam. Teljesen normálisak voltak. Saját bevallásuk szerint nem értenek a gépekhez, ezért mindig szerelőhöz vitték. Ezért nem is hiszem hogy szándékosan basztak volna át, a kókler szerelő valószínűbb.
voltma kint ma is waam wamm :) janszi vehetnél már motort bakker
:))