Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gondoltam
Haverét kicsit megrugattam, aztán rögtön kitépte.
Neki még rögzítő sincs a felniben, ezért alacsony nyomás mellett könnyen elfordul a cross gumi.
na megvan a diagnozis....szelepszakadas
Szia!
hát sajnos nincs meg az egész blokk de igy ahogy van 60ezer kb
blokk komplett? mennyi lenne csak kiváncsiságbul..:)
http://www.kepesmotor.hu/honda...

helló!
sok alaktrészem van xl600r- hez ha valami kell írjatok a címemre
én szedelözködöm :) sajna nem tudtam coltékhoz csatlakozni de Janszi dicsekedett h megvan a gépe hol van rola kép?
fasza
Nálam nagyon. Csak motor nincs hozzá:D
hu bazdmeg.....
cserélj feszítő tengelyt ,rugót és szerkezetet ha láncvezetöt nem is cseréled akkor ez 21000+ posta körül van
Nem tört el a feszítő de a szerelőm azt mondta, hogy ezeket együtt kell cserélni.
Ezt az utánafeszítést felvetem neki de ha azt mondja, hogy cserélni kell, mennyire lenne érdemes tényleg bontottal foglalkozni? Eléggé mozgó alkatrésznek tűnik csak azért.. :D
Reggelt. Motoros idő van rátok?
Üdv!
Ha kell nekem van 1 a polcon, DE nem szokott ez tönkremenni!
Egy irányba tekerhető, ha a másik irányba is megy akkor tényleg csere!
jelld meg hol volt a defekt aztán ha ismét ott van akkor csak lehet valami a gumiban
nekem volt olyan hogy beletört a tüske aztán ha valami kő épp megnyomta akkor kiszúrta, de csak olyan kicsit hogy egy nap kellett hogy leeresszen
de ez megy bele...de ezt minek cserelni?...eltort?...mert szerintem eleg a rugot cserelni csak ha nincs semmi mas baja
atneztem...nem ereztem semmit....de majd ma szetszedem es kiderul hol van a lyuk megint
Szerelőnél az XR-ről beszélgettünk a vezérműláncomról és nagyokat nézett, hogy én 16e-ért néztem a feszítőt, szerinte jó az 50-nek is.
Én erre az alkatrészre gondoltam végülis:
http://www.gerecsemotor.hu/mot...
Esetleg nem ez megy bele? Kinek volt igaza? Nekem sem mindegy, hogy 15 vagy 50 mert akkor inkább nézek egy bontottat.. :D
Átnézted a külső gumit belülről? Nem maradt benne valami, ami néha kibassza a tömlőt?
ha minden a terv szerint megy vasárnap megyek edzeni a homokbuckák közé
elsejéig meg kellene tanulnom motorozni
szóval jöhetsz itt találkozhatunk: N46 50.677 E19 17.547
Most viszont elrakom magam én is jócal al
de azért jó tudni és remélem lesz rá lehetőség,hogy leguruljak hozád egy pofa sert bevágni
szerencsére kapok hozzá egy gyári tankot is mert ami rajta van az müanyag acerbis ha jó emlékszem
azért mondom hogy húzd a gázt neki
ha nem húzod minden kis fatörzs meg ilyeneken fennakadsz
ellenben nem kell fosni hogy meredek emelkedőn hanyatt esel
lefelé meg meg kell szokni.......
ha összenyomod a tankot no para, van egy tank(ló@ egy van egy rakat) a padláson az a te gépedre való
de a szimóval is szinte kompatibilis
mtx úttán nagyon jó meg más de ez azért sokkal nehezebb tehát más kép kell kezelni
olyanok ezek mint egy tank
az mtx után a futómű sem lesz szarabb

nekem nagy szopi az xr4 után, szörnyen szar szegényke, pedig állítólag az egyik legjobb a kortárs futóművek között
na de majd erdélyben kimutatja a foga fehérjét