Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv!
A probléma nálam is ez, zár van kulcs nincs.Elvileg kulcsmásolós ki tudja nyitni, főleg olyan aki autó kulcsot is tud másolni!Kb 3000 pénz.
üdv, elvileg van kormányzár az xr 400r 2003-as változatán.. van hozzá kulcsotok? vagy hogyan lehetne kicserélni a zárat? mert nincs kulcsom hozzá és a vázba van benne köszi
ini , te aztán tudsz hasonlatokat írni en kipróbáltam ezt is, tetszett,de a pénz beszél, meg h külföldön élek...elég ok h menjen a háztól. majd úgyis veszek később
ehh
aki sportgépes az az is marad
ez pont olyan mint amikor a férfiember reszeli a szomszédasszonyt.....
eleinte lelkes, meg milyen kurva jó aztán rájön hogy csak jobban főz az asszony
Sziasztok. Kormánybefogót keresek xl 600-hoz. Nincs valakinek eladó normális áron?
ini...box lesz egx jo Cbr en fogod megoregedni..ha neg xr en akkor az meg úgyis jól áll nekem :-P
Ne csak gyűrűzd mert az nem lesz hosszú életű! Inkább hónoltasd meg illesztesd egy új dugóhoz gyűrűkkel, jobban jársz hidd el!
Azért köszi
téged nem is csak a nagy magyar valóságot......
én már csak vén fejjel tudtam újra motorozni, bár nekem még jól áll
na de egy öregasszony..... hogy néz már ki egy endúrón

húvazzeg elfelejtettem
vagyis csak a választ
meg akarja csináltatni tartalékba, szóval nem eladó
Itt keresgélj Mi volt a gond az elektronikával?
Helló Megoldodott a elektronikai baj. Most olyan kérdéssel fordulok hozzátok hogy nem tudnátok GYŰRŰsort a motorhoz? 89,5 es kellene.
sajnso az olajlehuzo gyűrűmegadta magát elkezdett füstölni nagyon. Kompresszio is elment már elég rendesen belőle szoval muszály lenne egy gyűrűcsere. a Dugattyú ép és a hengerfala sem sérült. Ha valakinek van valami ötlete kérem irja meg hogy hol tudok beszerezni gyűrű-t.
Előre is köszönöm
ui. Honda XL500 ashoz kellene PD02 es
ok
Nem, de mindegy:)
persze ezzel sosincs gond .. csak aki nem ismer itt igazan snekit, mit gondoljon előszőr , érted!
Na jó, de neked eddig is átjött.
hát köszi de átjön
Hát én pl utálom. Igaz még sose találkoztunk. De akkor is.
Na jó befejezem, hallottam már hogy neten keresztül a poén nehezebben megy át:)
Hali Ini!
Sikerült beszélned a haveroddal a CDI ügyében
semmiii nem hragszom,mire?
Micsoda védelmezőid lettek Igazi úriemberek Hozzájuk képest Robin Hood csak kiscserkész lehetne Csak azt nem értem mi ez a nagy védelmezés mikor szerintem senki se írt semmi bántót irányodba
megzabálom nincs semmi bajuk, csak unatkoznak! nézik meddig birom
Mi bajotok van Angikával, úgy dönt, ahogy szeretne és úgy alakítja a jövőjét, ahogy akarja, ennyi...
ini...látom nem ismersz nem baj, ez a tudat maradjon meg