. Igaz nem önindítós a gépezet de ez annyira nem zavar legalább formában marad az ember, a súlyát meg szokni kell de elég kezes gép a tapasztalatok alapján. Pedig benne volt a félsz mikor megvettem, de ha észnél van az ember békés jószág ez. (persze eszetlenkedni is lehet vele ha úgy hozza a szitu
) Amúgy is akkor töri össze magát az ember mikor felbátorodik, hogy most aztán már lehet cibálni
aztán paff… Sok hasznos infót találtam itt és ahogy olvasgatom elég jó légkörű kis társaság van itt a fórumon, remélem idővel én is hozzá tudok járulni érdemben ehez a kis közösséghez
.
. Fórumot olvasgatva pont fordítva szoktak panaszkodni tehát hidegen indul nehezen melegen meg könnyen.
de ha hidegen nincs gond az indításával gondolom azért melegen is menne annyira nem lehetek balfasz.
,2003 -as évjárat,km -t nem tudom. Ha esetleg komolyan érdekelne,privátban megadom a mobilját,vagy add meg te a tiéd itt:colt72@freemail.hu.
Beindult a fórum. Nedves bugyis asszony,másfél perc,beszarás közeli drift
-tetszik
)
A Győri sem volt 2 személyes,viszont ezen van hátsó lábtartó,ha nem is legálisan.