Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem meg pont nem jön be a fekete-fehér
olyan is volt, de nem kellett
majd csinálok párat róla
Szép kutya de fekete fehérbe jobb lenne tegyél még fel róla képet
alig várom már hogy elhagyja a tejfogait aztán lehet keményíteni egy kicsit
masteron felhívott nagyon köszi! na felhívom őket küldjenek vezlancot.. lánckerek fasza még! kutya is vadkan nekem is van egy kis pit keverék:D
hibátlan, de látszik melyik fele volt a húzó
használt láncra teljesen jó 5 ezer még tuti benne van
ezért írtam neki hogy el kell vinni egy hozzáértőhöz
alapból jó az xr4, de arra is kell költeni néha
Akkor az még új :)
Ez a baj ezekkel meg a pajtásival. Így úgy új, felújított meg minden, aztán mikor Siófokról az MMG-ből elhozták az XR600-at haverék, mondom mi ez... a 84-es motorom 100x különb. Ott lettem volna biztos jobb motorja lenne...
14esem is van előre de az kicsit használtabb, avval voltam egy 1000km-es túrán
Ha az lánc új lenne akkor még a szar vezlánc feszíttővel se zörögne De annak a motornak olyan hangja van mint a kávédarálónak Azért mert a Szatyináék azt mondták,hogy új a lánc az még nem biztos,hogy úgy is van
Jojo meglesem majd és akkor megbeszéljük! Előre meg veszek majd.
kiskőrös nem van melletted.
ha tudsz utalni feladom postán, tőled függ milyen opcióval
szerintem egy ajánlott bubis borítékos megoldás megfelelő
A lánc új benne:D Merre is kéne menni?
hétvégén majd lefotózom
ha eljönnél érte azt mondanám megkapod 3 ezerért
postával már bonyolultabb a dolog
Na ott akkor már a vezlánc is szar lehet a manuális feszíttővel többet tudsz rajta talán feszítteni,de ha szar a lánc akkor annyit ér mint halottnak a csók
Az nem vészes!
elso 10 15 euro
Hát olyan hangja van mint volt..de viszont halkabb Szatyina szerint vezlanc feszítő.. na de lánc kerot mennyibe adnad esetleg képet tudsz róla mutatni milyen?
ja még annyit hogy nekem van egy alig használt(max 500km) alu 46os hátsó lánckerekem, előre beteszel egy 14est aztán sokkal ütősebb lesz
nem kellene megmutatni hozzáértőnek?
mert a szelephang nem is hasonlít a lánchangra
nem mindig az ám az olcsóbb amit az ember a sufniban megjavít
inkabb elore 15 14-et akkor
Morgen! Megjött a másik láncfeszítő de ez is kula viszont halkabb lett melegen meg semmi.. na elgondolkoztam hátha szelep de meg néztem fasza minden ránézésre. Rendelni fogok egy manuális lánc feszítőt azt Szatyina mondta az árának a feléből küld nekem cuccokat a motorhoz amit akarok na de hogyan kell a manuálisat beállítani fülre, vagy hogy? És még egy kérdésem lenne terepre milyen áttétellel használjátok a gépet mert nekem 16-44 van rajta szerintem jobb lenne hátra nagyobb rá..
Ááá még mire megvágjuk :D
Talán holnap :D
Ma még várható?