Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sokáig tartott, mire megjegyezted a betűket és számokat?
Nem kötelező az irányjelző, de ha fent van, működnie kell.
Nekem megvannak a hátsó lábtartók is.
Olasz forgalmi és kivonást igazoló okirat szintén.
Adásvételit meg csinálnék, ha kellene.
De eszem ágában sincs forgalomba helyezni.
Egy halom papírt kaptam hozzá zöld hátterű papírok vmi kivonó az van arra emlékszem! Ez mennyibe fájna amúgy? maga a forgalomba helyezés.
én a fejidomot meg a farokidomot fúrtam meg az indexeknek
de nem hinném hogy kötelező lenne
ha olasz papiros kell hozzá egy forgalmi meg egy kivonó(aci/pra van ráírva felül) meg egy kétnyelvű adás-vételi
Hali!

Jövő nyáron leakarom az XR-t papíroztatni azt szeretném megkérdezni ezt úgy is lehet ha olasz papírjai vannak? Ja és index az kötelező mert ugye nincs rajta de azon agyaltam hogy tuti lehetne rá varázsolni.. ja na meg a második személynek a lábtartó.
nekem tárcsafékes kéne :D
Bontod ezt a motort?
Dobfékest?
sziasztok. Ha valaki tudna segiteni. Keresek honda xl 200 hoz első kereket és gázkonzolt.
köszi!
Semennyire. Elől szélesebb, hátul teljesen más.
Én a 85-87 ig gyártott xr 600 tankját próbáltam egyszer feltenni de nagyon nem passzolt Le kellett volna vágni előröl a vázról azt a két bütyköt ami ilyen gumibakok segítségével tartják a tankot és én inkább nem merültem bele.Viszont láttam már dominátort az újjabb 88-tól gyártott xr 600 tankjával,de azt nem tudom mit kellet szét fúrni faragni,hogy felmenjen rá
a domira mennyire lehet kompatibilis az xr túratank?
elméletileg az összes xr változatra jó, a domi mennyivel másabb?
SCA0412A SDH 118 csapos
kamera kézben a fogarason:
http://youtu.be/PbHzb8lnkxs
xl 600 r -hez melyik vezérműlánc való hány szemes?
Nem. Kapott új dugó gyürüt,szelepszárszimeringet, össze lett rakva,és valamiért meglazult a vez.lánc. A hengerfej nem lett még leszedve,de sztem a szívó szelepek görbültek el,mert a szivó csonk fele tolja a levegőt.... hát ja 122500 ft-ba van mindennel együtt eddig. A szívó szelep darabja 4100 ft a kipufogó 8300, nem nagy összeg,de ha elviszik így akkor vigyék. Hirtelen felindulásból hírdettem meg. 1-2 hetet fent lesz,ha nem viszik el akkor menni fog már remélem.
21.század........
a csávó tolja a kompot a kötélen gyalogolva
most hogy is volt? uj vezlanc volt meg feszito es ugy urott at? nalunk a kipuf szelep 35 euro....ha mar ennyit beleoltel nem nagy osszeg
Helló! Papíros a váz?
Mihamarabb!
spotgépesek "paradicsoma"
bár ahol ezek térdig döntve mentek én 1 kézzel menet közben kamerázva mentem utánuk......
csak rohadjon meg kimerült az akku aztán nem mentette el a dög az utolsó vidót
de teszek majd fel egy kézbentartósat csak le kell vágni elejét-végét
Ezzel rissz-rossz térdemmel nem szívesen erőltetném a szívósabb terepet de azért irigyellek titeket mert nagyon szép helyeken jártok Addig is megnézem a videóitokat innen fotelból