Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az megvolt.
Én mondjuk nem csak a keményebbekre nem mentem fel, de most akkor Te nem voltál ott?Nem Te próbáltad a motoromat?
hogy a p...be lehet láncot eltépni?
én meg szoktam néha nézni, ha a szem mozog akkor a lánc kuka
mert ha a csap kezd kopni akkor a szem mozog ide-oda egy kicsit
épp most cseréltem első lánckereket, mert kezdett húzódni a fog
2500at bírt....... most jt lett betéve bízom benne kicsit többet bír
bár 75 lovas erősített x gyűrűs did van rajta, de nem bízok abban hogy 6-7 ezernél többet bír
Gyula is, meg a többi andocsi is volt
Most olvasom,hogy lehet hogy nem is FCR 41 karbit raktak rá
Itt van pár kép róla,hasonlítsd össze a tiéddel.
Legalább a testedzés megvolt
Pedig ha olyan volt a terep, mint ahogy Robi leírta akkor valószinüleg a keményebb részekre nem is mentetek be.
Jó lenne, mert a végén megint három hónap kihagyás lesz, azt meg nem akarnám. A másik meg hogy lehet hogy csütörtökön lesz egy kisebb műtétem (a derekam szarni ment), aztán nem tudom mikor ülhetek megint motorra
Gyakorolni kell és gyakorolni! Azért nyáron sokkal könnyebb a pálya akkor kell bejárni,megismerni.Jó gumi kell rövid áttéttel, meg az elejét egy picit leültetni. A gázt nézesd meg mert úgy nem okés,a karburátor biztos nem síktolattyús Keihin fcr nem így nézz ki.
Ha hétvégéig nem lesz sok eső szombaton vagy vasárnap el kéne még menni.
Vasdobálás,kérem vasdobálás Ennyiszer motor(okat)még nem szettem fel soha.Délelőtt elég taknyos volt a pálya,tele falevéllel elég jól csúszott.Félkörnél a bábonyi drz-és eltörte a fékkart,majd defekt,igy Vajassal elindultak haza.Béé Pityunak szokásos láncszakadás,megint futó.Vajnak volt igaza Klx300-ast meg kellett volna venni,az jó lenne ott.
Nekem is xr4 van de sosem keresem a holtpontot,rárugok és azonnal indul.Igaz az enyém 2003 as és azokba már automata dekompresszor is van(meg persze a kézi is).a dekompresszort csak akkor használom ha ki kell szellöztetni(mivel nem keveset esek ezért elég sürün! )
A te motorodon valószinüleg van automata dekompresszor(valószinüleg a berugókar "vezérli" egy bovdennel).az rmz -n nincs.sokkal könnyebben indul ha megkeresed a holtpontot és azon kicsit áttolod és úgy rugod meg!Abban igazad van,hogy a 600 as után könnyű rugni rajt.Akinek már volt régi berugós nagy enduró motorja annak ezek az új 450 eseknek a berugása nem okoz gondot!(haveromnak husqvarna TE 610 bal oldali berugókarral,elég szar beinditani)
nekem csak úgy indul ha felső holtpontot megkeresem
szerintem olyan keveset forgat a berúgókar a főtengelyen hogy máshol nem indulna
vagy a fene sem tudja.....

fejidomom hogy áll?
köszi de mi van a felsö holtponttal? az miért lényeges? ugy rugom a 600 as xl. után mintha simson lenne, mééé ha nem keresgélem a felsö h. pontot akkor be se fog indulni?
Fasza volt nagyon, bár amennyiszer én a motoromat állítgattam annyival simán át is pakolhattam volna egy kamionra való motort.
Ezt el nem tudtem képzelni, hogy abba a kis erdőbe ilyen és ennyi kemény hely van.
Az a kis kar a dekompresszor(nem a karbiba megy hanem a hengerfejbe,ha behuzod akkor sokkal könnyebb rugni a motort mert felemeli az egyik kipufogószelepet,ezzel szokták keresni a felsö holtpontot,és ez megkönnyiti a motor kiszellöztetését ha megszivja magát).ha a motor a földön feküdt akkor biztos megszivta magát,felállitod ,csap elzár,dekompresszor behúz,10-15 rugás a gép kiszellőzött,csap kinyit,szivató,felsőholtponton kicsit átlendited,gázt nem huzol,határozottan rárugsz és indul!(persze csak akkor ha van bent benzin és jó a gyujtása!)
már hazaértem nem volt otthon a csávokám az anyja beengedett, na ezen az rmz-n az van ahogy irtad szivato ki, és rug, gáz nélkül, de a földön feküdt mert eldölt. a csap el volt zárva, kinyitottam rugtam vagy 15 öt, (jo rövid löketü) de b..szott beindulni, viszont a kupplung kar mellett van egy egyujjas kis kar aminek a bowdenja becsatlakozik a karbiba, azt nem tudtam behuzni, nem tudom amugy sem mi az, és az évjáratot sem tudtam megállapitani.
Hello! Nem tud valaki xl 250 s-hez hátsó lámpát?
1980-as évjárat.
Valahogy így nézne ki, +még a bura
ha rmz akkor,csap kinyit,szivató kihuz,gázt nem huzod,a berugókaral megkeresed a felsö holtpontot azon attolod kicsit és rárugsz egy határozottat!
Ha öninditós akkor csap kinyit gyújtás ráad,szivató kihúz(csak ha hideg),gázt nem húzol és nyomod a gombot.egy jól beállitott drz igy simán indul!remélem tudtam segiteni
köszi tesokám mondom hogy analfabéta vagyok, csak képen láttam, ránagyitottam és a henger alján 448 ccm 40 akárhány ccm volt irva aszittem drz
DRZ böl nincs 450 es,RMZ ből van 450 de az berugókaros,illetve az új tipus RMX 450 Z ami öninditós.
akkor általában a 450 es az öninditos? akkor gyujtáskulcsos, mint az xl ?
hááááát
2 ismerősnek van drz de azok önindítósak
szerintem szivató be, felső holtpont keresés és rúgás gáz nélkül
legalábbis így beindul mind
esetleg egy gyors gázfröccs rúgáskor
csao bratyesz, meséld már el hogy inditok be egy drz 450 est? csak megyek megnézni egyet és nem akarok tök hülyének tünni, pedig az vagyok, egyáltalán nem értek a drz hez. mikor hideg odamegyek, és? benzincsap, üres, tovább?
nem tudom mekkora videót lehet feltenni......
szerintem amekkora felfér
1giga a maxi hely, évi 5 dollárért lehetne 20