Azért vettem bele ezt a twin air-t mert ez sokkal sűrűbb mint az a gagyi univerzális légszűrő szivacs
Beraktam ezt a gyári twin air légszűrőt,de nem vagyok vele kibékülve
Elég lazán áll bent és szerintem kicsi a szivacs felülete is
Kár,hogy a K&N légszűrőt nem javasolt terepen használni,mert különben azt tennék bele.
Az biztos,ha lenne jogsim tuti nem vennék endurót
Inkább vennék egy jó állapotú sporttúra gépet utcára.Itt van például ez a 2002 es évj http://www.kepesmotor.hu/cagiv... nevezett túragép.2015-ig műszakival
gyönyörű szép állapotba 350.000-ért.Fillérekért van.Sokan meg hírdetik a 25-30 éves endurókat ennél drágábban
Meg hát az se felejtsük el,hogy a szelepszár szimering csere se kis munka mert le kell szedni hozzá a hengerfejet.Én a helyedbe mérnék egy kompressziót
azzal kicsivel közelebb jutsz ahhoz,hogy milyen a motor állapota,tömítettsége
Valaki egy hónapja kb mondta hogy próbáljam meg Xr4 et DR600 karbival na megjött a karbi első szopó az volt hogy ennek másik felén van a gáz kallantyú azt még vhogy meg is lehetne oldani na de felraktam, kibaszott könnyen indul az tény felpörög szivató vissza és nagyon magas az alapjárat meg cibálom neki pörög mint a rettenet vissza esik az alapjárat és megáll.. ez az első verzió utána vissza esik az alapjárat ketyereg közbe szuszzog és úgy áll le utána van olyan is hogy csak pörög magas fordulaton... Valaki tudna benne segíteni mit tekerjek mit állítsak hogy jó legyen?