Materon ez a 15-50 áttétel még 3 dikban is rövid nem hogy 1 ben alig vátom megegyék egymást a lánc meg a kerék akkor legalább nem tudok majd motorozni vele:D
Te aztán tudományosan teszteled az olajat
Azt javaslom Ini,hogy inkább azt az időt amit az olajok tesztelésével töltesz egy rezsó mellet.Inkább kurvázással üsd el azt az időt
mert direkt összehasonlítottam a mocis kollega motorjába lévő 20w-50 az én motoromba lévő 10w-50 el és szemmel láthatóan hígabb volt a motul a két nagyjából azonos hőmérsékletű és tipusú motorba.
A véleményem az,hogy nem jó,de legalább szar
ugyanis mikor beletöltöttem a motorba 2,8 litert azzal pont a maximumig volt a nívónál,azóta mentem a motorral kb 200 km-t és most pont a minimumnál van.Tehát elég jelentős a menyiség és mindezt úgy,hogy nem füstöl a motor.A motul előtt 20w-50 castrolt használtam amivel úgy elment 1500 km-t hogy nem kellett rátöltenem.Úgyhogy most mehetek venni 1 liter 5100 at amiből kb rátöltök fél litert a motorba,hogy tudjak hétvégén motorozni
Viszont egy jó tulajdonságát tudnám mondani az ásványi olajjal szemben és az az,hogy nem ég meg és nem feketedik meg olyan könnyen.
Használ valaki okostelefont navigációra?
Androidra kellene nekem valami jó program,katonai vagy részletes turista térképpel.
Ki mit ajánlana,és honnét tudom letölteni?