Szóval most Xr600- hoz keresek CDI-t 4+2 a csatlakozója (hátul dobfékeshez) kellene! Valakinek akinek van kérem jelezze!
2-3 hétig nem motorozta,hogy megnyugodjanak a kedélyek aztán újra elővettem
Volt mire meg fordult a rendőr már azt se látta hol vagyok
Általában ezek a kergetőzések 1-2 km alatt lezajlanak,felesleges itt 100 km-es távokról beszélgetni.
Winklernek amúgy sikerült is 5perc alatt felborítania egy éles kanyarral. Megnézném mikor jó kis hepe-hupás kanyargós úton száguldanak vele 100al, mennyi idő kellene, hogy lassítsanak.
velem is elő fordult hogy össze akadtam vadászokkal de megelőztem őket .Egyenesen mentem hozzájuk mondom ti mi a faszt kerestek a mi erdőnkbe ?Köpni nyelni nemtudtak pakoltak és indultak haza.
Te szoktál stopposokat felvenni?Különben is ott ült mögöttem a csajom,már nem is lett volna hely
A mai világba nem lehet megállni mindenféle útonállónak
Lehet elég hülyén fog hangozni, de van egy xr 600 as motorom 91 előtti, dobfékes már blokkján hallani lehet hogy csörög meg füstöl is egy kicsit. El szeretném adni, mi az a reális ár amit kapok érte így? Teljes generálba nem szeretnék fektetni már költeni nem akarok rá mivel feleslegessé vált. Ebben a tudatban ki mennyiért hirdetné, átverni nem akarok és nem is fogok vele senkit.