Skacok .szabadon futót cseréltem az eggyik gépen mert csak üresen forgott az öninditó .beraktam az újjat de csak nem hajtotta a főtengelyt. csak úgy viszi ha kiveszem a gyertyát .egyébként csak üresen forgat.kiszedtem újra hátha más a fogszám vagy akármi de minden ugyan az .megpróbáltam betolni erre széttörte a kommutátort az öninditóba mintha megszorult volna valami.Na most mondjatok valami okosat.Mi a tököm van.
azaz orgoványi az elején elég korrektnek tünt láttam sok hirdetést tőle
csak aztán olvastam csoportokba hogy mekkora átbaszós az is pedig külsőre elég jól rendbe rakják
erről a fasziról már hallotam talán, ilyen kereskedő vagymi a szarom össze vissza van kókányolva a motor csak lefesti szépen mintha fain lenne van 1 ilyen ürge orgoványon is meg tán debrecenben is
szevasztok.azon gondolkozom meddig lehet növelni a hátsó lánckereket ?logikusan ha nagyobb a kerék könnyebben hajt a motor de vajon meddig birja a kuplung ,vagy nem jól gondolkodom ?A kuplung birná bár meddig?
Mondjatok tippet! XL600lm van a háznál és az az apró hibája ,hogy nem pörgeti eléggé a szívató a gépet. Az előző xl-em folyamatosan magasan tartotta amíg vissza nem engedtem, ennél pedig csak kicsit magasabb a fordulat, amikor kissé melegszik akkor meg is áll. Játszani kell hidegen vele,amúgy tökéletesen megy a gép. Mit javasoltok orvosolni? Válaszaitok előre is köszönöm!
csak aztán olvastam csoportokba hogy mekkora átbaszós az is
katasztrófa volt
az orgoványit is ismerem, az korrektebb, bár tőle csak alkatrészt vettem
http://www.kepesmotor.hu/honda...
a felninél nagyobb lánckereket semmiképp ne tegyél fel
nekem az ilyen extra mindig feltekeredett
http://youtu.be/5k3WpuiQonU
Mondjatok tippet! XL600lm van a háznál és az az apró hibája ,hogy nem pörgeti eléggé a szívató a gépet. Az előző xl-em folyamatosan magasan tartotta amíg vissza nem engedtem, ennél pedig csak kicsit magasabb a fordulat, amikor kissé melegszik akkor meg is áll. Játszani kell hidegen vele,amúgy tökéletesen megy a gép. Mit javasoltok orvosolni?
2x18 W Off-road lámpa: 9990 HUF