ez lehet egy karbi takarítás is meg egy teljes generál
nézz körbe mennyi zseton egy full generál, azt add hozzá a motor vételárhoz és ha még így is megéri vedd meg
már ha hosszútávra kell........
Kvajo kis jatszoteretek van!valakit kene nekem is magam melle szetezni akivel lehet menni!egyedul unalmas is veszelyes is!van gumi,a motor faszan mukodik minden megvan kiveve a terdvedot!szoval marcsak egy partner kellene..
Olcsó húsnak híg a leve, szokták mondani. Hát ha már biztonságra megy az ember ezek olyan dolgok amiket nem kell félévente cserélgetni jó esetben, szóval inkább jobb nem sajnálni rá a pénzt, mint hogy adott esetben lezúzza magát az ember mert nem védte semmi. Én is eltudnám másra is költeni a csizma árát, de ha benézek megint valamit jobb lábbal lehet 3. alkalommal már nem úszom meg ilyen "olcsón".... Szóval amíg nincs csizma nincs motorozás, bár előbb úgysem jön helyre a lábam minthogy fizut kapnék szóval addig kibekkelem valahogy
csak azért írtam mert van némely ember aki mindig mindenből a legolcsóbbat nézi
aztán egy olcsó szerintem még szarabb mint a semmi, mert ugye úgy megy az ember mintha lenne rajta rendes védelem
Berik sem olcsó csizma, csak épp mérethiányos széria és kifutó termék 50%-os akcióval kerül ennyibe, 50 körül van az eredeti ára olvastam róla teszteket is nem igazán húzták le sehol az OVS szériát. Devilnek volt ilyen csizmája elég masszív szóval nem zsákbamacska. 50 körül szántam a csizmára amúgy, de ha már hozzájutok olcsóbban miért ne :].
pár éve olyan tempóval kaptam el egy fatuskót hogy egész hátrarántott a csomagtartóig
a spiccvas egész kiegyenesedett, lábam elzsibbadt majd térdig
fél óra után már futkostam, este néztem kicsit bedagadt, de másnap már alig fájt
szóval ne olcsó csizmát vegyél hanem jót, egy bokatörés nem játék, apósnak eltört vagy 10 éve de még mindig sántikál egy kicsit, és estére mindig fáj neki, mondjuk ő lelépett az állványról..
de egy rúgás fatuskóba 50es tempóval ugyanolyan brutál nekem ilyen van
az elsőt totál rongyosan vettem és mégis megvédett pár kemény behatástól, de télen beszereztem egy ugyanilyent, szinte új állapotban
Lehet elég lesz majd a gyakorlás is, szokni kell a placcot, de ha nem akkor valami módosítást eszközölni kell elöl még nem néztem de hátul 41-es azt tudom de szerintem elöl 15-ös körül lehet talán. Nem is az a baj, hogy nem bírná a gép, hanem túl nagyot lódul ha odatépi neki az ember azt abból jön a gond. Mindenesetre szerintem most 1 2 hét pihi mindenképp autóval még csak csak elközlekedek de mocizást azt kénytelen leszek kicsit pihentetni :S a féket alig tudom lenyomni meg nem tudok rá álni lábtartón ülve meg elég necces. Az indítást meg ugye had ne mondjam tegnap is vert a víz indításnál. Nem volt kellemes így rárúgni
A hátránya is látszik, el akad minden fában tuskóban , de hogy megint a jobb lábamat zúzom le nem hiszem el komolyan .
Amúgy köszönhetem magamnak is, kicsit le is csúszott a lábtartóról a lában nem normálisan volt rajta, meg túlértékeltem magamat és sok volt a 2. felfelé és egyszerűen felkentem a lábam a fára :]. A vidibenAz a baj az 1.et kevésnek érzem meg nagyon forog, 2 ben meg a nyomaték miatt hirtelen nagyot tud lépni hely meg nincs hova menekülni :] de gyakorlás kérdése, Devilnek meg még az se kell nála ott a rutin meg az évek
Tegnap tesztelgettük az új "játszó teret" :].
Nekem nem a legjobban jött ki 2. körben közelebről megismerkedett a jobb lábfejem egy fával, lekellet kicsit pihenni erőtgyüjteni :S (csizma kell nincs mese a bakkancs már nem elég :] ). Így Devil a szokásos tempójával amortizálta helyettem is a placcot Száki DT-s kollegánk közreműködésével :]. Azért a végére összeszedtem magam 1 bosszúálló felfutás ereéig .
A gumimembránon van egy lyuk, azt érdemes egy dróttal megtakarítani. Nekem 3 mm-t mozog a tolattyú, ha ráhúzom a gázt (sztem ez kevés). Ha a membrán már kicsit merevebb, akkor a rugó túl erősé válik hozzá... Sztem.
http://www.kepesmotor.hu/honda...
nézz körbe mennyi zseton egy full generál, azt add hozzá a motor vételárhoz és ha még így is megéri vedd meg
már ha hosszútávra kell........
http://www.sports-tracker.com/...
Ahol a fénykép ikonok vannak ott a "játszótér" :]
aztán egy olcsó szerintem még szarabb mint a semmi, mert ugye úgy megy az ember mintha lenne rajta rendes védelem
a spiccvas egész kiegyenesedett, lábam elzsibbadt majd térdig
fél óra után már futkostam, este néztem kicsit bedagadt, de másnap már alig fájt
szóval ne olcsó csizmát vegyél hanem jót, egy bokatörés nem játék, apósnak eltört vagy 10 éve de még mindig sántikál egy kicsit, és estére mindig fáj neki, mondjuk ő lelépett az állványról..
de egy rúgás fatuskóba 50es tempóval ugyanolyan brutál
nekem ilyen van
az elsőt totál rongyosan vettem és mégis megvédett pár kemény behatástól, de télen beszereztem egy ugyanilyent, szinte új állapotban
Amúgy köszönhetem magamnak is, kicsit le is csúszott a lábtartóról a lában nem normálisan volt rajta, meg túlértékeltem magamat és sok volt a 2. felfelé és egyszerűen felkentem a lábam a fára :]. A vidibenAz a baj az 1.et kevésnek érzem meg nagyon forog, 2 ben meg a nyomaték miatt hirtelen nagyot tud lépni hely meg nincs hova menekülni :] de gyakorlás kérdése, Devilnek meg még az se kell nála ott a rutin meg az évek
Találtam most akciósan Berik OVS csizmát 22K ért szal az lesz ha minden igaz
Mekkora lábad van? Van egy alig használt eladó csizmám olcsón. 43-as,de 42-es lábra jó inkább.
Nekem nem a legjobban jött ki 2. körben közelebről megismerkedett a jobb lábfejem egy fával, lekellet kicsit pihenni erőtgyüjteni :S (csizma kell nincs mese a bakkancs már nem elég :] ). Így Devil a szokásos tempójával amortizálta helyettem is a placcot Száki DT-s kollegánk közreműködésével :]. Azért a végére összeszedtem magam 1 bosszúálló felfutás ereéig
http://youtu.be/ayIEZ21DEPw