Az a baj mikor felraktam még a gyári kipufogóm volt rajta és az nagyon fojtotta a motort és ezek a gyorsítós karbik inkább a nyitott rendszert szeretik és nagy volt benne az alapjárati fúvóka és ez miatt alacsony fordulaton sok volt neki a benzin és befulladt kicsit,de közepes fordulatól már jól ugrott.Majd most tavaszra tervezem a behangolását mert rendeltem hozzá kisebb fúvókákat és teszek rá nyitott dobot is.
viszont ha szarok a fém lamelláid én tennék vele egy próbát mert igy egyben jó az ár.
....szervizkonyvem van.....na akkor ha lesz idom szetkapom
itt nálunk csak a kopó kerül ennyibe
Aztán hogy milyen a minősége
időjárástól függ, múltkor májusban még esett a hó egy kicsit, motorok is minden reggel deresek voltak
valószínűleg belényes mellett lenne a főhadiszállás, legutóbb 3 napra 10 pénz volt(szállás+reggeli&vacsora)
innen lehet menni mindenfelé
létszám képlékeny, múltkor is 8 ígért helyett 3 lett
majd olyan április felé lesz konkrétum
amúgy taki szervez egy 3 napos ütősebb kirándulást júliusban, oda még pont beférsz, az inkább endúrós túra lesz, mint a miénk mert mi csak olyan sétafikálós nézelődős túrákat szeretünk
addig meg lehet izmozni mert oda kell egy kis erőnlét
mivel rengeteg szabadidőm lett, én tervezek menni tavasszal sokfelé, csak szikkadjon meg a talaj, mivel kihíztam a vízálló gatyám nemigen akarnék saralni
szóval lehet szervezkedni, bár nagyon messzi van egymástól itt a nép...