Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

megmertem a telot de csak nagyabol mert nem fertem hozza rendesen....csavartol csavarig ugy hogy a kerek levegoben volt 40cm kb
Nincs mit!
Kicsit megkésve,de köszönöm a válaszodat!Mivel még nem sikerült szereznem membránt,ezért ideiglenesen szilikon alapú tömítőanyaggal beragasztottam azt a pici lyukat és láss csodát 99%-ban megjavult!Mégegyszer köszönöm a válaszodat!
sőt nekem beszámolták a régi váltótengelyeket meg fogaskerekeket aztán úgy fizettem 18000. Szerintem kérdezd hogy nem e számolna be 500as karbit
gerecsemotor.hu náluk lessz karbi, nekem az xl-hez csak fasza állapotú bontott cuccokat adtak! Sőt csináltam haver 125-ös sx ktm-jét 84' kiadás és ahhoz is volt komplett váltójuk, teljesen jó állapotú! Keresd fel őket!
Tudom,de ez akkor sem a teljes! Egyben akartam letölteni a RedBull TV-től,de az istenért sem akart lejönni.....szerintem ott jobb minőségben van fent.
Most már léptem!
Ez a teljes második része. 20 perces részekre van osztva.
Már ezt is láttam ......de ez nem a teljes videó!
Próbáltam letölteni,de 90-91% körül mindig megszakadt a letöltés
Múlt hétvégi Erzberg rodeo teljes változata:

http://live.redbull.tv/events/...
Még szokatlan
Próbálj meg egy komolyabb csavarhúzót a résbe ütni,így lehet hogy ki tudod fordítani.
Mostantól ez az új nevem.
Mondjuk úgy, hogy már nem a gyári állapotban van.
Közben megváltozott a neved is?
Miért akarod levenni?
Így első ránézésre nekem is ennyi helyem lehet.
Nekem ennyi hely van ott,és így simán lejön.
Ha annyira le akarod venni,és nem fér ki,akkor csak az marad hogy megemeled a blokkot. Az enyémen tutira kifér!
Mi is mentünk egy rövidet szilveszterkor
Ezt a videót meg már láttam
Nekem se fér ki pedig már minden formában megpróbáltam. Én is úgy gondoltam, hogy egy kar cseréért minek bolygatni a blokkot. Van valami ötleted?
Mint mindent ezt is meg lehet unni.
Lehet én is kinézek a környékbeli tanösvényekre(turistaút).

Szilveszteri:

Ki van csukva,én már húztam le,és nem kellett kivenni a blokkot,meg megemelni sem. Habár egyszer mintha valaki mondta volna hogy nem fér ki neki.
Igen.
bebaszna 1000 km után megáll a vezérmüláncs miatt vonat elé teszem indul mindig kivéve ha pár napot áll mert akkor a karbim szarozik de majd megoldom azt is sztem sosem lesz ennek vége komolyan mondom:)
Köszi! Elsőre nekem is nagyon bejött,sokadszorra már ez is unalmas ......na jó,nem is,csak már nem olyan izgalmas