a másik meg hogy 4500 ft ért vettem a lakhelyemen a dobol úgyhogy nem nagy befektetés.
Úgyhogy még ha nem is megy sokkal jobban akkor is nagyon meg vagyok elégedve vele egyenlőre. Fóliát dekorációs boltba vettem. Átlagos öntapadós fólia. tekercsből vágták le a hosszát. filléres dolog. Hő lég fújóval lett rá igazítva. ketten csináltuk mert nem volt könnyű. de elvileg léteznek melegen formálható jobb fóliák is ,csak én nem keresgettem olyat pedig biztosan jobb lenne.
Mennyiért lehet venni ilyen fóliát? Nekem pirosban kéne venni valahonnan.
. Láttam hogy kamrás dobokról beszéltetek, na ez pont olyan volt, csak mi át alakítottuk perforált csövesre. Átalakítás azért volt mert kamrásan nekem kicsit lemez hangúnak hallatszott. A hátsó sárvédőm polisport. Az egyik fórumtagtol vettem Hanzsi ha jól emlékszem. Nekem csak annyi baj volt a minőségget hogy a hátsó idom kis fülénél nem volt kivágva a sárvédő, de kis köszörű fúró heggyel ki alakítottam, mert sajnáltam le vágni az idomokról a füleket. Amúgy ez is fekete csak be vontam fehér fóliával, egész jól birja.
......különben még egyáltalán nem biztos hogy egyáltalán eladom,majd kiderül hogy muzsikál az új szerzemény.
persze komplettem összekötőcsövestől mindenestől
persze úgy hogy nem okoz teljesítménycsökkenést, enyém már így is eléggé el van vékonyítva