Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi bakró akkor a probléma a feszültség korlátozó cseréjével megoldódik! Vfr 92 velem találkoztál akkor dobok egy üzenetet!
Olcsó benzint mindörökké!
határon túlra nem lesz menet?
Akkor hajrá ,remélem minél hamarabb kertészkedsz !
Nekem szar minda2 ,de óvatos vagyok
hát mivel nekem nincs motor nincs ki rendben tartsa a környéket
térdem már egészen jó, nem mondom hogy 100%, de jó. az erősítés még ráfér. nagy melókeresésben vagyok, aztán minél hamarabb sikerül annál hamarabb lesz motor is te térded? hallottam hétvégén varacskolást, gondoltam is rád
Szia semmi különös,nem igazán van időm motorozni.
Bár vasárnap voltam kint Hármashegyen...hát ,innen tőlünk , nem sokan járhattak mostanság a kertek alatt...Pallag környékén állva nem látszottam , akkora gaz
térded rendben ?
Szeva,mi újság feléd?
Szia !
Ha jól gondolom , veled találkoztam Tuzséron a kompnál ... szóval a telefonom bekrepált , a t.számod küld már el a zsolav@gmail.com -ra .
Egyébként legközelebb szept.1-én megyünk , ha semmi nem jön közbe.
Basszus, én csak később tudtam meg miért voltatok ott...
Helló. Az xl6-ba ezt a feladatot a feszültség korlátozó látja el,bordás alu. háza van és két vezeték jön ki belőle. A feszültséget tartja 13,5 v-15,5v között .A fesz.szabályzó a töltő tekercset tartja kordában 14,5v-ig és az akkut tőlti.
50ccm-nél dob az is rajta pár lovat
Monster matrica Az biztos sokat dob a teljesítményen Én most azt a helyzetet látom hogy akinek van pénze az újabb motort vesz akinek meg nincs pénze az meg eladja a meg lévőt és vesz belőle kenyeret,de tuningolgatásra nem sokan adják a fejüket.Tény és való hogy a tuning olyan mint egy feneketlen kút
ez a vezérműtengely nem az a kategória mint a monster matrica
adhatják 600ért kilóját akkor is csak az vesz akinek kell........
gondolom ezért is ennyi az ára mert ha olcsóbb lenne akkor sem nagyon fogyna több
mert lehet 3-4 óra egy ilyent megcsinálni 2 kiló vasból
Pedig a gyerek már február óta árulta
az tényleg olcsó volt.......
25.000 ft volt postával együtt. Egy csávótól vettem aki nem rakta be az xr 600 asba mert eladásra került a gépe és igy külön eladta a tengelyt is Szerintem jó ár volt érte mert ha az U.S.A-ból rendelném benne lenne minimum 45.000 ft ba postával együtt
mennyi zseton volt? honnan rendelted?
Meg jött a stage 1 es tuning veztengelyem Már csak arra vagyok kíváncsi mit fog produkálni
motor aranak majdnem a fele
Az a baj a rugó ellágyul, a feszítő kibír 2 láncot! Itt helyben a Hondások nekem vezetőt is akartak cserélni: Alkatrész ajánlat 115e :D
Sziasztok legények kellene egy kis segítség az éxer 600 kiveri az izzókat gázadásra fesszabra gyanakszom vajon jó bele a xl 600 é ?
Kösz előre is!
havernak csak láncot cseréltek aztán semmi baja
ennyi erővel a lánckerekeket is le kellene cserélni..........
pedig neki úgy csattogott már hogy egy ktm is megirigyelte volna a hangot
Hangab!
Vannak szép eladó pappíros xr 600 -ak a képesmotoron vagy 3 at láttam ami jónak tűnik!
Feszítő patronnal mindennel együtt illik cserélni a láncot!
Köszi szépen akkor rendelek mert ez a mi benne van biztos gyengült az idők során.
Én itt fehérváron rendeltem a szerelőnél, de bármelyik Honda motorszalon vagy normális szervíz illetve bolt tud neked rendelni
Vadiújat kaptam gyári honda pakkban