nekem sem ér le mindkettő telitalppal pedig 190 vagyok
itthon sík terepen nem is zavaró
de amikor lábujjhegyen támaszkodsz egy vízmosás szélén akkor nagyon szar tud lenni
legutóbb is egyszer meg kellett támasztani mert majdnem bedőltem
Telokkal nekem is kezdeni kell valamit mert az osszes halott!Az elsoket felujitom de a hatsot szerintem cserelem gazosra!Apropo elso teloval mit lehet kezdeni hogy ne legyen olyan puha?Allitolag ez gyarilag is gyenge!
Előre egy KTM forditott WP teleszkóp,hátra Honda Africa Twin gázos központi teló került és igy jelentősen jobb lett terepen a futómű csak a lábam alig ér le róla mert 93cm lett az ülés magassága
Van már elképzelésed milyent tennél bele?Mert én mikor ezen gondolkodtam először egy husqvarna te 610 telóját akartam berakni ami még nem forditott teleszkópos ha jól emlékszem Marzochi márkájú volt 45mm es villa szárral állítható húzó és nyomó fokozat csak a villa befogót kell 41 esről 45 ösre bővítteni.Meg persze a kerék tengelyt és a fétárcsát kell belőni hozzá
haver hondáján egész más hangja volt a vezérműlánc hangnak
szóval nem tudom.....
a telókkal még nem tudom mi legyen, elég húzós lenne egy fullgenerál & fejlesztés
lehet valami más típus lábait kellene belevadászni
Nem lehet hogy a vezlánc zörög A teleszkópot majd a Csika megoldja neked.Sajnos ezek a futóművek nem túl jól viselkednek terepen én is ezért cseréltem ki a domiba elől-hátul
valami zörög a blokkban, vagyis inkább a henger felől hallani
számomra ismeretlen hang
meg az elő telóval kellene valamit kezdeni mert kb olyan mintha nem is lenne, ráz mint a disznó (bár az xr4 után lehet rázni fog minden )
Hát ilyen mikor egy hosszú ideig dédelgetett álom valóra válik ha lenne itthon pezsgőm bontanék erre az öröm hírre Én eltüntem az utóbbi egy hónapba azért nem láttam de most már vissza néztem.Gratulálok hozzá jó állapotúnak tűnik Mennyiért sikerült hozzá jutni?
itthon sík terepen nem is zavaró
de amikor lábujjhegyen támaszkodsz egy vízmosás szélén akkor nagyon szar tud lenni
legutóbb is egyszer meg kellett támasztani mert majdnem bedőltem
fél motor ára mire kész lesz
sajna 41es lábai vannak, elég vékonykák
de lehet inkább meg kellene őrizni a gyárias formáját
hétvégén kiszedem a rugókat aztán kicsit kinyújtom őket hátha jobb lesz........ vagy egyből vehetek bele valami progresszív rugót
szóval nem tudom.....
a telókkal még nem tudom mi legyen, elég húzós lenne egy fullgenerál & fejlesztés
lehet valami más típus lábait kellene belevadászni
számomra ismeretlen hang
meg az elő telóval kellene valamit kezdeni mert kb olyan mintha nem is lenne, ráz mint a disznó (bár az xr4 után lehet rázni fog minden
a motor kb 2-3 méterre feküdt a nyomtól
bár erre felénk igen puha a homok
van azért pár hibája, remélem kicsi pénzből megúszom
nekem 6 hét gipsz a motoron meg kitört az egyik indexbúra
még képet is tettem ide