Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Eladó egy komplett karbi,hátsó rugós tag,hátsó lábtartó konzol és egy leömlőcső!
Karburátor:18000ft
Leömlőcső:5000
Rugós tag:10000ft
Láb konzol 2db:4000ft
Honda xl 600 típusú motorhoz!
Tel:06705795274
mert 2 fajta van?
Helló
Valamelyik hozzászólásodnál látttam hogy tudsz utángyártott leömlöt xr650r hez. Tudnál képet meg árat feltölteni róla? Köszi.
nekem 1 csavaros van, de nagyon nem piszkálgattam. Mikor megvettem, csináltam 1 teljes szétszerelést, újrafestést, feljavitást, a karbit nem bántottam, csak darabokra szedtem, és kipucoltam de én gőzzel! Volt ideje kiszáradni. Mikor minden a helyére került, gondom nem volt vele. A légszűrő szivacsot cseréltem jobb légáteresztőre!
Ha átcseréled a vastagabbra (41 mm), terepen jó hasznát veszed. Hatalmas a különbség, én is csak akkor jöttem rá mikor rászántam magam a cserére. Persze a telóbefogókkal eggyütt kell cserélni.
10esért láttam az apróba
neked melyik karbi van xl en? amin csak a levegőt tudod állítani vagy az amelyiken mind kettőt lehet? jobb lehet az a karbi? bocs h ennyit kérdezek de nem sok segitökész xl es írkál ide ill csak elfoglaltak
egyenlőre csak azt láttam hogy vastagabb is nah ha ma még ráveszem magam kicserélem .....
A régebbi xr-el megeggyezik! Nekem is az van a xl-ben, sokkal jobb mint az xl elsőteló.
szerintem az egy korrekt ár de min 20 ... tartanám én nemtudod véletlen a kormánycsapágy méret egyezik xl csapágyaival?
Bontóban 26 eFt , magánszemélynél 20eFt tól!
Nálam olcsóbban.
már kezdtem örülni hogy megtudom mennyit lehet elkérni ilyesmiert...mert nekem is van bár nem eladó
És mennyiért szórják az xr műanyag tankot?
priviben megdumáljuk! Irj az e-mail cimemre!
érdekelne az a toló erő:)
Szép volt jó volt köszi a gurulást
És mennyiért osztogatnád?
vegyél rá egy müanyag tankot, xr ét,még könnyebb is lesz a motor,meg az tuti nem rozsdásodik :D
kipróbálom köszönöm! a sört meg utalom
érdekes, vidd el valami villamos szakihoz,lehet elégett egy kábel,nekem volt ilyen az XR el :D csak szerencsére a szigetelés is leégett és így feltünt,hogy hol hibázik a dolog :D
elmondom a tutit de akkor utalnod kell pár sört
a tankot kimosod ultrával vagy ilyesmivel hogy zsírtalan legyen
beszerzel ilyen anyagot (én pesten vettem azúr vegyszerbolt kb 2ezer/kg)
fogsz egy tanknyi egység vizet majd 60g-ot feloldasz belőle literenként felöntöd vársz vele egy ideig(hőmérséklettől is függ, de nekem 1 nap alatt kivitte a szimóból) aztán eltűnt a rozsda mind egy szálig
csak a rozsdát eszi a vasat nem
utána telitankkal tárolod a motort és nem lesz rozsdás a tank

ahol olajos-zsíros maradt ott megmarad a rozsda
egy kis pihenö:D
dobj bele par kavicsot vizet es razd joo sokaig
a hiba forrása a dugulás! 5-600 méter után a hiba előjött gyorsan a karbit levettem és akkor látom,hogy a benzin alig folyik a csövön és a fuvókák el vannak dugulva,eddig bele se néztem a tankba tüzetesen de most meg tettem fél centi rozsda figyel az alján! ezt megvételkor nem emlitették,én meg nem néztem és most szépen oldódik fel pechkemre! Kérdés lehet a tankot belűröl festeni? hogyan mivel stb.....? vagy valami más megoldás erre a bajra