Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Nekem 1986-os Xl 125-höz kellene service manual nem tudja valaki honnan tudnék beszerzi?vagy nincs valakinek kölcsön?
Köszi szépen
sziasztok.. érdeklődném a honda xl 125 vagy 200 hoz a fenti gyujtás ami a himba tengely végén található az a röpsúlyos micsoda..mert az neke m teljesen összetört. és érdekelne hol lehet beszerezni olyat? vagy más megoldás?
előre is köszönöm
4T ből 250-től kisebbet, ne nagyon vegyél. Mondjuk attól is függ, hogy mire akarod használni.
Olcsóbb fenntartani, mint egy 2T-t. Olajcsere, olajszűrő, légszűrő, ennyi... Konkrétan nem tudom mire gondoltál még. Néha nem árt ránézni a vezérműláncra, illetve ellenőrizni a szelephézagot.
Ha mindenképpen 4T. Akkor jó választás az XR, esetleg Yamaha XT125... 400-500 körül, már kapsz jó állapotú rendszámosat.
Köszinger!Figyelembe veszem a hozzászólásod,egyébként Te mit ajánlanál?(horgászat néha sáros,nem túl vad terepen).
Az XR 125 nem túra enduro! Legfeljebb városi szaladgálós motor... Elhiszem, hogy kicsi és egyszerű motor, de 300 ért azért rendszámosat még nem kapsz. Legfeljebb egy kicsit lepukkantabb rendszám nélkülit...
Hahó Motorosok!
Netán tud valaki 300 körül xr 125-ös túraendúrót?
Csak rendszámos érdekel!
Köszike! Gedi71.
06/70-7757690.
Helló.

Szerintem várni fox 1 darabig a válaszra !
Én is kérdeztem és a kutya se írt vissza :(

Am nekem is Honda XR 250 em van de kb 3 hónapja vettem nem mentem vele túl sokat 96 os így semmi tapasztalatom nincs a karbantartásával de az biztos hogy nem rossz motor sztem.

És 300E ft-t megér.
Sziaaztok szeretnék venni egy XR 250es-t 93as évjáratot : itt a link
http://kepesmotor.hu/honda-end...

Azt szeretném kérdezi hogy ezeknél a 250es 4t motorknál miket kéne cserélgetni , mennyi időnként , és hogy érdemes -e egy ilyen mocit venni ennyiért . Mivel eddig csak 2t mocikkal foglalkoztam ,így 4t fogalmam sincsen.

légszí segítsetek .
Csáó
Tudna nekem valaki segíteni?

Honda XR (1994) hez hol lehet kuplung bovdent kapni?
Vagy ha van esetleg valakinek ha eladó meg is venném !

csipesz_00@hotmail.com
Hello boccs h ide írok de nincs xl topic! az a kérdésem lenne hogy mi a véleményetek a 600xl röl? mekkora a súlya? hogyan indul? hogy viselkedik terepen? meg még ehez hasnlokat ha tudtuk írjatok már lécci!ja és még anyit hogy menyíre szervízigényes?
Halli van egy eladó Honda XL250 tipusu mocim !
http://www.kepesmotor.hu/honda...
Hello Hondások!Eladó a Honda XL 125R -em ha valakit érdekel írjon e-mailt.Képek az adatlapomon.Az árban pedig megeggyezünk.Email: tyson99@freemail.hu
Sziasztok újfent!
Ha esetleg tudtok egy nem működő, esetleg hiányos Honda XR/XLR 250-es eladót, akkor szóljatok, mert nekem van otthon egy ilyenem és szeretnék összehozni egy működő szerkezetet. Illetve ha valakinek kell valami ehhez a motorhoz, akkor lehet eladogatom a motyókat, mert nem nagyon kapok hozzá semmit sajnos.
Hello mindenkinek. Nekem egy 250es honda XLR-em van, csak sehol nem találok hozzá semmilyen dokumentációt. Örülnék ha valakinek lenne, ha van akkor várom emailben, vagy itt.
korki@citromail.hu

Üdv Zsolti
A 25-ös XR-nek elől 19-es hátul 17-es kereke van. Meg a szar gumijaidat nem kéne minden fórumba betenni!
Eladó 2 db Mitas c-04 110/90-18 as gumik!Mind kettő szép állapotban van nincs repedezve stb...!11-12mm bütyökmagasság középen!3000Ft/db, a kettő együtt 5500Ft!Mail címem: izirajder2005@freemail.hu
Havernak van egy patika állapotú XL 200-asa. Forgalomba helyezhető, gyakorlatilag karcmentes, csak utcán használt, friss import. Ha érdekel vkit. Annyit tud mint egy XR 125
hello én egy 125 tok eladót:D
Sziasztok!
Nem tudtok esetleg egy eladó 250-es XR-t, esetleg XLR-t?
Haldoklik az XR fórum, még Májkrém sem ír ide?
3-4L De miért olyan fontos ez neked, amikor úgy is DT-t vettél?
A kompresszió viszonya, ugyan akkora a gyári motornak is mint egy 20 évesnek! Tudom persze vannak kivételek (vékonyabb hengerfej/talp tömítés, leszednek a hengerből/hengerfejből)
Kb mennyi egy 250 es xr ben a kompresszió viszony gyárilag?