Hát ezzel több probléma is van 2007es ugytudom nincs az enyém volt az ucsó 12-es és az biza 2006os . A ruházatról beszélhetünk, de ugy hallotam action-tol hogy a tied sincs lepukkanva.
beszéltem a paraszt szerelüvel Action, a Zoli fogja felhozni vasárnap a gummákat ugyhogy azzal max hétfőn tudok motorozni. Nem adta fel természetesen. sorry. de attol még mehetünk. üdv
Reszkessetek fiúk,vettem új monitort-és Figyelek! Hét vége nekem nem gút ,kertészkednem kell mert a gaztól már nem látom a kertemet .Teve a polirral még élni fogok. csüssz
Nem is akarom meguszni a vasárnapra öszpontositsunk ha lehet, mert holnap magánnyomozásra megyek estétől leszek 36ba ugyhogy átfordul a szolgálatom , ha vasárnap okés akkor jelezzétek, nekem mind1, én feldobtam a labdát Malomvölgy- hekk zabálás, komoly szerpentinek, hegymenet, lehet nagyokat nyomulni, onnan átmehetünk Egomba akár vagy a slovákokhoz nekem teljesen mind1, viszont biztos hogy jön velem a csajszi is ugyhogy te (ti ) is ugy készüljetek. Feltéve ha nem probléma. üdv zx12-es bajnokok.
SzöllőPapa köszönjük a szervezést jó volt minden
Tevét meg eszi az ideg,h lemaradt és szeretne mihamarabb találkozni a Brigáddal
Legközelebb HA, én szervezek abban lesz egy kanyargós rész is ha nem bánjátok
Széles mosolyt mindenkinek
Vitya-hát ez az album
7végén motorozás?
A kert kész van már vajon
Én meg csak tapogatózom.
Papa jer vélünk motorozni
jóezmég ugyis elégetem
Vasárnap reggel hol találkozunk?
Remélem,h jó idő lesz,és csatlakoztok többen is