Kawageza, haragszom is rád rendesen, így el tünni !A mai gurulás tényleg jó volt.Mondom a páromnak na ez vót az uccsó motrozás idén, ere őőő, ugyan má,mostanában már ezt hányszor hallottam .Pedig én 1 vok.
Tudom hogy rég nem láttátok a mocskos pofám, de még élek és
remélem jövőre lesz 1-2 alkalom, ahol összegyűlünk ahányan csak vagyunk! Teve kolléga szerint 75 nagyvas van forgalomban kishazánkban, nos, eme egyedeket kellene összeterelni itt a fórumon, vagy az iwiw-es klubomban a tél folyamán, hogy tavaszra meglegyen a csapat és jó előre kitűzni időpontot, hogy mindenki leszervezhesse hogy ott legyen! A most motorozóknak széles utat és jó szórakozást. Én már asszem télire elrakom...
ÉN 11-re KINNT LESZEK A KÖRFORGÓNÁL! MAX 10 PERCET VÁROK AZTÁN GÓÓÓÓ! TEVE HUZZÁL BELE!
ACTION, HOL TALIZZUNK? ÉN NEM VAGYOK ISMERŐS PESTEN!
a petőfi és erzsébet híd elágazásáig tudom az utat
Figyu, tőlem mehetünk előbb is,...én szívem szerint 11-kor indulnék innen tbányáról, akkor 12-re kb pesten vagyok(100-as)...aztán ott valahol kéne taliznunk
Teveee kejééél fel mer munka van ,
Hencs, ti Tevével jöttök be pestre,és én pesten csatlakozom valahol,valamikor.De itt legyetek időben,mert Dunaujváros nincs közel,és legalább 15perc kell amig leérünk pestről. .
Most akkor 2re akarunk odamenni? vazze hát 5kor sötétedik!
Szöllő papa nem tudnál a drága idődből egy kicsit többet ránk áldozni?
Szóval holnap 14h kor M6 autó-pálya Dunaujvárosi szakaszánál található OMW benz-kúton leszek újból .Csak mész az M6on lefelé és ott vagy más kút a közelben sincs ,nem lehet el tévedni. .
Jók a képek.
Tudom hogy rég nem láttátok a mocskos pofám, de még élek és
remélem jövőre lesz 1-2 alkalom, ahol összegyűlünk ahányan csak vagyunk! Teve kolléga szerint 75 nagyvas van forgalomban kishazánkban, nos, eme egyedeket kellene összeterelni itt a fórumon, vagy az iwiw-es klubomban a tél folyamán, hogy tavaszra meglegyen a csapat és jó előre kitűzni időpontot, hogy mindenki leszervezhesse hogy ott legyen! A most motorozóknak széles utat és jó szórakozást. Én már asszem télire elrakom...
ACTION, HOL TALIZZUNK? ÉN NEM VAGYOK ISMERŐS PESTEN!
a petőfi és erzsébet híd elágazásáig tudom az utat
Crazy Joe hol csatlakozol? negyed 1 pesten valahol?a m6os környékén?
Ha gondolod, talizzunk a körforgónál 11-kor(kb fél óra múlva)
Persze addigra megtankolva meg minden
Hencs, ti Tevével jöttök be pestre,és én pesten csatlakozom valahol,valamikor.De itt legyetek időben,mert Dunaujváros nincs közel,és legalább 15perc kell amig leérünk pestről.
Most akkor 2re akarunk odamenni? vazze hát 5kor sötétedik!
Szöllő papa nem tudnál a drága idődből egy kicsit többet ránk áldozni?
Ha valaki fennt van már jönne ma egyet az jelezze
Sziasztok...