Jó reggelt!
Emlékeim szerint annak a löttynek együtt ittuk meg az utolsó cseppjeit.
Lesz még, me Szöllő mesternek is ígértem, a hangversenyre.
Jó vót tennap este az a hangrobbanásos indulás.
körül nézegettem alkatrész ügyben, hogy milyen lehetőségek vannak (ha egyszer gajra menne valami) aztán megtetszett de még sokáig ne legyen rá szükség............
nekem van ilyen a motoromban (természetesen a hayabusához való) és nagyon jól működik, még szabályozni is lehet a csúszás mértékét, azzal, hogy milyen vastag alátétekkel feszíted elő a kuplungrugókat
Éljenek a Szabolcsiak .ugornyát imádom !
tettem egy kis fojtást a dobomba és visszatért a nyomaték is vele .
Rock and Fuck and Roll. .
Jimmy testvér,tudsz még olyan csodapálinkát rendezni ,mert nagyon .
A fene tudja,hogy csal e az órája,mert jó 1másodpercalatt elhagy 2db útszéli jelzőt .De lehet tényleg nem valós amit izom agy bemutat,viszont jó erőben van a gép az biztos min250le sztem.Apropó Csenger 1991-92 ben volt onnét 1db Német Juhász blöki kiképzésre nálam 1kiscsaj hozta aki lehet azóta nammama .Nem volt 1nagyvérű eb +a kiképző iskolám is fullon volt.Ugornyán néha+jelenek nyaranta egyszer bazki lecsúsztam azon a lépcsőn ami a kajibákba vezet seggel tikk-tikk-tikk mindenki kővémeredt hogy Szöllőnek annyi de a részegeket óvja Isten leporoltam a farmeromat oszt ittam ijedtemben 1paprika páleszt .Megyek is tolok 1Borsodit.
Később rakott rá egy kompresszort is, és a 190-el menő Opel Corsákat 300-al előzgette a görög autópályán (vagy csak nekem tűnik úgy, hogy a kilométerórát nem módosították a jókora leáttételezés után?) Meg 200-ról 300-ra 6-7 másodperc alatt?
nekem kicsit gyanús. link
Az új Busán nem néz ki rosszul a GSXR1000 K5-8 farokidom, mert az kicsit szögletesebb, mint a 2008 előtti, annak a gömbölyűségéhez abszolúte nem illik szerintem.
Én 1szer haza hoztam a páromat mocival Pestről(Pink koncerten volt)utána soha többet nem akart mögém ülni .Nem is értem mért ?Itt láttam 1viditkb 1 éve fehér Busa új gixxer far idommal,na az úgy rendben van +is dicsértem.De hát az eredeti idom sztem ja.
A színkód: Toyota Lexus 211- gyöngyházfekete metál. Látnád napsütésben, mindenféle színű szemcsék vannak benne, kék zöld, piros, így elmondva hülyén hangzik, de napsütésben tényleg szép.
Emlékeim szerint
Lesz még, me Szöllő mesternek is ígértem, a hangversenyre.
Jó vót tennap este az a hangrobbanásos indulás.
Nem tudom, hogy mit műveltél
tettem egy kis fojtást a dobomba és visszatért a nyomaték is vele
Rock and Fuck and Roll.
Jimmy testvér,tudsz még olyan csodapálinkát rendezni
nekem kicsit gyanús.
link
A színkód: Toyota Lexus 211- gyöngyházfekete metál. Látnád napsütésben, mindenféle színű szemcsék vannak benne, kék zöld, piros, így elmondva hülyén hangzik, de napsütésben tényleg szép.