Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem a Ivecó?
nekem meg Ő
ő az igazi
Jó reggelt!
Emlékeim szerint annak a löttynek együtt ittuk meg az utolsó cseppjeit.
Lesz még, me Szöllő mesternek is ígértem, a hangversenyre.
Jó vót tennap este az a hangrobbanásos indulás.
szép motor.
Van még a nevemen 1db gsx-r 1000k7(de pszt)
A végén még megint Suzukista leszel. Ha meglesz még a nyáron, semmi akadálya. de meg is veheted...
körül nézegettem alkatrész ügyben, hogy milyen lehetőségek vannak (ha egyszer gajra menne valami) aztán megtetszett de még sokáig ne legyen rá szükség............
Te neked+mi nincs a motrodban ?Most má ki is kéne próbálnom!
nekem van ilyen a motoromban (természetesen a hayabusához való) és nagyon jól működik, még szabályozni is lehet a csúszás mértékét, azzal, hogy milyen vastag alátétekkel feszíted elő a kuplungrugókat
Go versenyt nézni élőben csak lenne már 2010 tavasz
Em+minek ?nem vagyol te vesenyző!Vagy igen ?Ha van havi 1gurcsid ilyenre akkó gó !Ha nincs akkó jöhetsz velem vörsenyeket nézni élőben.
Gratula hozzá.
Nem tudom, hogy mit műveltél de jól hangzik
Éljenek a Szabolcsiak .ugornyát imádom !
tettem egy kis fojtást a dobomba és visszatért a nyomaték is vele .
Rock and Fuck and Roll. .
Jimmy testvér,tudsz még olyan csodapálinkát rendezni ,mert nagyon .
. . . . . . . . . . .
Majd ha megint errejársz, értesíts, összefuthatunk, ha gondolod egy kis eszmecserére.
A fene tudja,hogy csal e az órája,mert jó 1másodpercalatt elhagy 2db útszéli jelzőt .De lehet tényleg nem valós amit izom agy bemutat,viszont jó erőben van a gép az biztos min250le sztem.Apropó Csenger 1991-92 ben volt onnét 1db Német Juhász blöki kiképzésre nálam 1kiscsaj hozta aki lehet azóta nammama .Nem volt 1nagyvérű eb +a kiképző iskolám is fullon volt.Ugornyán néha+jelenek nyaranta egyszer bazki lecsúsztam azon a lépcsőn ami a kajibákba vezet seggel tikk-tikk-tikk mindenki kővémeredt hogy Szöllőnek annyi de a részegeket óvja Isten leporoltam a farmeromat oszt ittam ijedtemben 1paprika páleszt .Megyek is tolok 1Borsodit.
Később rakott rá egy kompresszort is, és a 190-el menő Opel Corsákat 300-al előzgette a görög autópályán (vagy csak nekem tűnik úgy, hogy a kilométerórát nem módosították a jókora leáttételezés után?) Meg 200-ról 300-ra 6-7 másodperc alatt?
nekem kicsit gyanús.
link
huuuuu de nagyon babán néz ki
Az új Busán nem néz ki rosszul a GSXR1000 K5-8 farokidom, mert az kicsit szögletesebb, mint a 2008 előtti, annak a gömbölyűségéhez abszolúte nem illik szerintem.
Én 1szer haza hoztam a páromat mocival Pestről(Pink koncerten volt)utána soha többet nem akart mögém ülni .Nem is értem mért ?Itt láttam 1viditkb 1 éve fehér Busa új gixxer far idommal,na az úgy rendben van +is dicsértem.De hát az eredeti idom sztem ja.

A színkód: Toyota Lexus 211- gyöngyházfekete metál. Látnád napsütésben, mindenféle színű szemcsék vannak benne, kék zöld, piros, így elmondva hülyén hangzik, de napsütésben tényleg szép.
hogy ő keltsen benneteket holnap reggel .