.nekem mindegy,h hol találkozunk,csak a havi 2000res limitemet ne lépjem túl
. mit szólnátok egy Záhony-Szombathely kiérodahamarabb versenyhez?
.
.
.Vegyünk egy kisebb,és kezelhetőbb gépet
.mondom én,még 5 év és a V-rodokat fogod nézegetni
.
.
.
.
, pedig pár utcával arréb van csak ez a gép
.http://www.kepesmotor.hu/ktm-s...
)
)
.
.Csak megvárom a tapasztalataidat
.
. nem mondom de tudod
.
engem bringával csaptak el 3szor.....abból 2-szer ugyanannak az Audinak a hűtőrácsát kóstoltatták meg velem
meg szakítottam már le matiz ajtaját, melynek eredménye, hogy deformálódott a kulccsontom és egy rikácsoló öreg picsa, hogy letépi a parókáját a férje, ha meglátja otthon a kocsit; én meg a földön fetrengek........
sok a vak, köcsög autós, de még több a balfasz, volán mögé nem való emberke
.Más:Úgy oda vagytok ezekét a mini indexekért én nem értem.Kipuff legyen hangos-lámpa erős fényű(ha sietek refi folyamatosan)Index pedig erős fényű mert valami vaksi autós kikanyarodik azt halló
.Ja és még1 én kereszteződésekben sosem hiszek abban,hogy +adják az elsőbbségemet de SOHA!ha nem így tennék már legalább 10éve nem lennék köztetek.De ez csak az én tapasztalatom,közúton viszont sajnos az előttem lévő autókat csak bolyának nézem,ez nem egészséges
.Várom már a közös gurulásokat
.Barátom ,Dömpi zx-10 is jön ,addigra +gyógyul
.
Tényleg valami ilyesmit kéne csinálni.
)1997 ben Etz után ültem 1.1gixxere és azzal mentem rutin vizsgára is.2évig volt+ a gép 24000km(jártam az országot vele, ipari alpin munkák miatt) és még csak el sem dőltem vele.Szval sztem ész és gyakorlás függő,+1szatyor szerencse persze.
üdv és jó hét végét.
Volt a kis 250-es GSXR is a földön. Ezt ha földhöz vágod, egy az, h összetörsz, kettő az, h nem lesz egy darabig felújítva...
5 ért olyan van ott, amit nemigen teszel be ahelyett....