Szia Eras!
minden o.k. itthon csak a kiscsajszi egyre aktívabb
hát 3hónapos már és 5,6kg az éjszaka az kb este 10-től reggel 5-ig tart, az assszem nagyon jó,...és be se áll a szája
szerintem az apjára ütött
már magátol akar felülni meg minden és kurv@ra érdeklődő
nézd meg az adatlapon az új képet ... tündéri
ismét van világitásom és féklámpám, tehették volna egyszerübb hele is a biztositékokat, hogy ne keljen a fél motort lebontani, ( és eksön nem elég a tank fedelét, mert a gumit nem tudod visszatenni, le kell szedni a boritást is), na mind1 tul vagyok rajta
Nem tudom,h hány vattos de kurva gyenge,és az is csak oldalról látszik . majd hadonászok a kezemmel ,vagy mégsem ,de még mindig jobb mint a sportplexi+túradoboz párositás igaz Vityus . .azt tudom,h a Xenon mellé kap egy kéken villogó stroboszkópot a kis helyzetjelzőbe,h lássanak,ha 320al jövök ,fő a biztonság . .
Ha írsz neki, kérd állítható kivitelben.
Hivatkozzál rám!
Nekem a képen látható indexek lesznek elöl-hátul.
Elöl a tiéd is 0,5 W-os?
A mostani nekem 1,2 W-os és majdnem akkora fénye van,
mint a bazinagy gyárinak!
Köszönöm az infókat .A potmétert külön kell kérni hozzá?
az oldalsó indexek nekem sem látszanak szemből ,2 dolgot tehetek ,vagy lesza++rom,vagy szerezek az E-bay-ről leddekkel indexelős kormányvégsúlyt . .Na asszem meg is rendelem a cuccost .Köszi mégegyszer a segitséget.És igen a 12es az Sportmotor,csak van aki azt se tudja,h mit vett .
bár gengszter vagyok az tuti
Azta tökre megy az idő,édes lehet,örülök hogy már tudtok pihenni így azért sokkal jobb nem?megnézem feltétlen,
minden o.k. itthon
hát 3hónapos már és 5,6kg
szerintem az apjára ütött
már magátol akar felülni meg minden és kurv@ra érdeklődő
nézd meg az adatlapon az új képet
Ha írsz neki, kérd állítható kivitelben.
Hivatkozzál rám!
Nekem a képen látható indexek lesznek elöl-hátul.
Elöl a tiéd is 0,5 W-os?
A mostani nekem 1,2 W-os és majdnem akkora fénye van,
mint a bazinagy gyárinak!
Olyan fényük van, még most is káprázik a szemem.
Köszönöm az infókat
az oldalsó indexek nekem sem látszanak szemből
Olyan fasza ledes indexet vettem, hogy beszarsz.