erre gondoltam én is ,hamarosan megyek hozzájuk,mert visszük a haverom K4esét padra+iratni a dobdoz+légszürőhöz .
még jó,h a kurva kawáét nem lehet átírni .
Igen, bár nemnagyon, csak tudom, h jól dolgoznak. meg nem utolsó sorban olcsón. Most szűnt meg a honlapjuk mert ingyenes webtárhelyen volt, és lejárt a regisztrációjuk...
igen ,van még azon más hiba is ,a honda felirat .
na teve exgépe újra összeállt ,a te volt hengered van rajta,és az utakat falja .megcsinálták profin a vízcsöveket,és lassan tákolásmentes .
nem a lánc zörög teee ,hanem a hajtókár . .vedd ki a nézd meg a feszítőt,h mennyire van bent és mennyit tud még.ha már úgy is szét van kapva .ez a kibaszott eső megint esik .
Azért egy vezérműláncot nem kell naponta feszítgetni, mikor hallod, hogy zajos, akkor melegen uánaállítasz. De a másik dolog, hogy egy széria motornál nincs szükség ilyen hókuszpókuszokra, ott elég a gyári automata feszítő is.
Nem, a fene sem tudja hol áll, de 2-4000 között hallom, meg motorféknél, h zörög a lánc kicsit. Sztem ettől. De lehet idén még nem cserélem... Úgysem brutálkodok vele...
Én is ezen filózok... Mert elvileg ez olyan drag félékbe való, h betekered mész vele, aztán megint állítasz rajta.
Nekem meg szériában jobb ha magától állít rá...
Lassan cserélni kéne.
még jó,h a kurva kawáét nem lehet átírni
Na, végre kialakult az is. Hegesztve lett mint amit írtam?
na teve exgépe újra összeállt
Nekem meg szériában jobb ha magától állít rá...
Lassan cserélni kéne.
http://gsxrzone.com/sprockets....