holnap lesz kép,meg videó mert a telefonomon van
,az adatkábel meg elromlott
.
, féklámpa villogtató elektronika érdekel valakit
.
,érdeklődni itt
. videó is lesz róla csak az adatkábelt megette a kutya
.
! Hétfőn jön az olajos,szólok hogy a főnök jöjjön,leültetem a gép elé és megmutatom neki a kommenteket. Nekem is csak azért furcsa,mert '99 óta,mikor megvettem az első ZXR-t,csak Castrolt használtam! Egyszer próbáltam Repsol-t,de nekem meg az nem jött be. Itt nálam is most ez van készleten 02/03/10-es gyártás,tehát ha a tiéd szar,akkor jó eséllyel ez is.....mondjuk elgondolkodtató,hogy más fórumon is téma a Castrol,ezek szerint csak van egy kis szar a palacsintában! Folyt-köv...
Ennél a 2 gépnél ugyanazok voltak a tünetek, olajcsere után minden megoldódott és nem 2km-t tekertünk azóta új olajjal
én ki járok ukrajinába rendszeresen és ott mutattak 1 trükköt hogy a drága shell v power olajból hogy lehet occot csinálni
a klakont vagy kannát(müanyag)beleteszed 1 edény forró vizbe ugy félig(igy megmarad a matrica)és ha át melegszik a doboz két oldalról összeütöd és a kupak sértetlenül leugrik....olaj kicseerél kupak visszaüt
minden sértetlen csak az olaj máss
ismétlem ezt nem feltételezem rólad tehát sértődés ne essék csak irom hogy iéyet is lehet én is csak lestem
Az előző adagot haverom R6-osába töltöttük nyaralás előtt. Nagyon melegszik vele a gép, fémes lett a váltó+szépen csörög neki is a kuplungja. Ugyanezek a bajok voltak nálam is. Amikor leengedtük az olajat, eléggé égett szaga volt és olyan híg, mint a csapvíz. Az előző adagokat 4000km után engedtem le és még akkor is volt piroskás színe+sűrűbb, de a mostani mintha nem egy kategória lett volna az előzőkkel, mintha megsült volna az olaj és felvizesedett volna
Azt hittem a gépemmel történt valami, de az új olajjal teljesen jól működik és a spanom Yamahája is meggyógyult csere után
!
igaz te részletesen le irtad
de hogy bonyolitsuk,lehet Fbs,sziloplaszt,fugazil,emfi válogathat
Nehéz eladni,