Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na ugye köszi báttya én is erre gondoltam
Nem akarok nagyon beleszólni, de nem mindegy milyen aluötvözetből készül a villahíd.......sima alutömböt sok helyen kapni, de érdemes utánajárni, hogy milyenből kéne készíteni.....
Kapptyátokbe
Hali!
Itt van occóé kilóra.
mér szölő , te miből csináltatnád meg hogy massiv is legyen 10-es kazánlemezből
Betonból !
Felső? villahidat ?alumíniumból?
ALUTÖMB kerestetik OLCSÓÉRT, (a felső villahid jöjjön ki belöle.
sajnos nem egyezik , megkérdeztem sugót, nem ugyanaz, ugy müködne ha aló felsö kiflit cserélnék, de az horibilis összeg abbol már ki lehet maratni a felső hidat, alul felül erösitem meg egy vastag vaslemezzel, amit elötte természetesen tükörre polirozok középen kihézagolva el kell birnia, és ha beesik egy maratott villahid közbe akkor ki lessz cserélve.
Megdumáltuk
Azért kíváncsi leszek Talmára Többet érdemelne, de 2010-ben nem sok minden sikerült neki úgy, ahogy szerette volna. Egy agilis ZX10R-el talán tudna villantani! Meg akkor nem kellene lecserélnie a tavalyi zöld ruháját
Talma végre motorra ült, SuperBike Kawasaki zx10 lehet aláír ...
oksa!amúgy itt árult egy srác 10ért undertail-t!ha érdekel keress vissza a fórumban!
itt van kép róla!
csá egyenlőre nem szedem le,mert rájöttem,h az tartja a lámpát is ha most odaadom akkor nem lesz mit lemásolni .
ha találsz máshol vedd meg azt ,sajnos egyenlőre marad rajta mert amíg nem lesz új undertail, addig nem adom oda mert csak megszivatnám magam...
Tevével még néha össze kell ugranunk ,de jobb barátok vagyunk mi attól,h ez komoly legyen ,aki ismer minket az tudja .
na békesség
uhhh gyerekek ez nem volt semmi!ilyen marhaságon balhézni basszus!a srác csak jópofizni akart veled Action!az idomot amúgy mikor tudnád majd leszedni?nem annyira sürgős csak tudjam hogy költekezzek majd!
Na úgy láttom a szilveszteri levezetőbuli itt zárúl a 12-es totyikon...
ha teszel alá egy kurva nagy alátétet ami csak elfér akkor az átszakadni nem fog ,de nem a legjobb megoldás.én egy zx6os-én gondolkodtam,ha egyáltalán jó rá ,és annak az aljára hegesztettem volna valamit aluból,h vastag legyen ott ahol átfúrom.
megnézethetnéd sugóékkal,h egyezik e a kettő (a 12esé,és a 04-es 6osé) ,te ugyis spanba vagy velük .
felülröl is alulrol is megerösitem egy laposvassal , annak ugy már talán van olyan tartása, szerinted elég lenne, vagy csak maratni kéne egy felsőt?
mivan he? azé me anyámat zetorral vitték a szülészetre még nem vagyok paraszt lemennék közétek,csak nincs időm mostanában semmire majd jövőhéttől lesz
és én még mindig azt mondom,h a gyári felső villahíd gyenge lesz kifúrva ,ne játssz az életeddel .
Marcipán! Szerda nekem jobb Kb 11-12 körül végzek és utána zúzok be.
hozzá kell tennem hogy, az enyém sincs jobb állapotban mint ACTION13 földi nagyúré , de tavaszra ugyanugy készlessz mind2
Félreértesz én nem kérek semmi féle elismerést, csak azt hogy egy apró jóhiszemü megfjegyzésre lehet normálisan is reagálni, nem pedig traktoros modorral kisöcsi . fasz üsse ki a szemed térj már le hozzánk.
én mindent magamnak köszönhetek nem neked.
hát gondolkozzál már,h ki vagy te ott? na ugye.
de azért köszönöm földi Teve Isten,h megengeded,h ott tároljam a szaromat
téma lezárva.
csütörtök JÓ lessz