Szevasz Bárdi! Hogy vagytok?
. Nekem tavaj Elf 10W50-volt benne nem rossz az sem,de az idén nem tudom mit tegyek bele,ugyan azt hallottam én is hogy nem jók azok a márkák amik benzint is árulnak,komolyan nem tudom!
igen, benzintemető, sajna , de hát tudjuk valamit valamiért, az erőt benzinből lehet nyerni, és mivel a gépbembe sok van belőle, ezért csipeget is, nem baj mi ezért szeretjük.
. 36-nál ellenőrizték a szelephézagot, de nem kellett állítani.
.
szerinted egy olcsó magyar(ami mellesleg a legmagasabb minősítéseket kapta) olajat kinek éri meg hamisítani
a népszerűbb drága márkákból van sok hamis.pl.: Motul,castrol,stb. de küldtem linket,és ha a mol-tól rendeled akkor az nem lesz hamis..... az meg,h mit kell átnézni?
már egyszer beszoptad vele nem emléxel?amikor a fux túraolajat megvetted bele. fuchsból csak a 10w50 racing-ot tenném bele. De ha jót akarsz olcsóbban akkor MOL!
.
,én nem azt mondtam,h a tiéd szar.
bazdmeg ha te mindent így értelmezel.
nekem a másik megoldás jobban tetszik,mert stabilabb helyen van (nem hajlik be),és a tiéden amikor mentem nem tudtam a térdem betenni a helyére mert útban volt az a rák.Nekem nem jó az a megoldás,de ha neked jó akkor örülök,sose érjen többet aszfaltot azt kívánom neked.
Használt, vagy balos vagy jobbos...
Az első komoly ajánlat viheti..