De most egy Ducatis érvvel jövök. (Tőlük hallom ezt mindig). Milyen érdekes, hogy a Busások járnak át a ZX-12R topicba hőzöngeni és nem fordítva.
Valszeg egyiket sem a ringre tervezték annó bár tény, hogy a ZX-12R mint ha magasabb felépítésű lenne. Láttam pár Busás embert aki levetett oldalidommal pályázott, hogy ne égesse szét. De ha kanyarodni akartok vegyetek RS125-öt. Az úgy fordul mint egy bicikli. (Állítólag mert én sosem mentem még olyannal.
)
bocsánat mondtam volna, azt hogy szar a busa futomüve?
Nem emlékszem ne haragudj, azt mondtam nem lehet vele kanyarodni,
És mondom mindig is kawasaki párti voltam
a TANKGYÁRTÓ nekem bejött,
de egy busa volt az álmom anno, és amekkora tülhó nagy bálna teste lett, képtelen kanyarodni tempósan,
a 12es is mozdony, de egy kis ültetéssel orvosolható.
Egyébként meg valjuk be a suzuki csinál egy népmotort ami megfizethető, és emellet jó is,
de azért a dijakat csak a kawasaki söpörte be inmáron huszonéve,
és ez is tény. a modelfrissités tényleg jó lett volna a 12esen.
(halkan jegyzem meg hogy ugy hallottam hogy a jappok lehet megint piacradobják. és akkor lehet lecserélem a drágámat,
Visszatérve a hayabusához, az ujjakkal nem tudok mit kezdeni bevallom férfiasan, de a régiket meg megtologattam rendesen hátulról, és sosem maradtam le tulzottan egyiknél sem .
Sőőőt, Action barátom rendszeresen sportott üzött belöle hogy szétszivassa öket.
akartam egy busát
ráültem mentem vele 2 kört és mondtam köszönöm szépen
, utána kiprobáltam egy 12est éshát az eredmény magáért beszél.
egyébként a busa valoban nem tud kanyarodni a legnagyobb bajom azzal volt
, viszont javára kell irnom hogy a kétharmadával is simán megelégszik mint a 12es benzinigénye,
éshát ez tény a kawa rettenetesen fogyaszt, de hát valamit valamiért.
,a kanyarokról meg ne is beszéljünk a busa(régi) arra nem képes
én is az vagyok
persze a cél nem az utcai harc(családos ember lévén) hanem az egymás motorjának megcsodálása és egy jókedvű gurulás