Viccet félretéve tényleg patent lehet, bár én nem cseréltem volna le a gyári rendszámtartót arra polírlemezre
Ezt a gépet véletlenül nem a márka motortól (Paks) hozták? Az is ilyen zöld volt + Martin dob, viszont hiányzott az akksi fedele, elég hamar elvitték.
Sajnos a bontottnak is elég borsos ára van, nagynehezen sikerült csak bontottat találnom. Szerencsére beinvesztáltunk a műhelybe egy aluhegesztőt, így menekült meg idén a lábtartó konzolom is, elméletileg lehet hegeszteni ALMG hozaganyaggal, feltéve ha a repedés olyan helyen van, én pl rengeteg deknit meg aluhegesztettem már, és jók lettek. Viszont ez alumagnézium, javítható elméletileg, de nagyon jó szakember kezébe add csak oda ha hegesztésre elviszed, mert nagyon könnyen el is lehet b@**ni, akkor meg kuka.
es lehet hogy az nincs is betanitva a 1kerekezesre
de remélem olyan nem lesz
így is bagó összeg azért a motorért... ezért nem érdemes eladni ezeket a motorokat. Akinek meg van ennyi pénze, az inkább beszáll kezdőrészletre egy újabb motorra. Viszont követem a külföldi honlapokat is, ott bizony a patent állapotért megkérik az árat évjárattól független, mégis van rá kereslet
Mentem átvizsgálni majd még egyszer segíteni elhozni a motort. A Martin dobot is Sumi rendelte rá..
A rendszámkeret kicsit valóban csopperes
Blokk bontatlan! Törve még egy kicsit sem volt..Gyári fényezés!
Aki ilyet keres és veszi a fáradságot,hogy megnézze biztosan megveszi igényes darab.