Ha megkezdődött a kivitelezés, pakolom fel ide a dokumentációkat
Amíg nincs megindítva a folyamat, magamat sem akarom szédíteni. De sok lóerő lesz, az bizti
Aki vett részt már komolyabb szétkapós projecten tudja, hogy hol és milyen módon van felfogatva a blokk a vázra? Az idomokat már lekaptam, de még nem volt ingerem körbevizsgálni éjszakás műszakok közepette
Ma is autózás közben vérszemet kaptam, de amíg nincs teljesen kész, addig nem szívesen használom
pedig csináltam már képeket hogy alakul.... ami fent van már kicsit divatja múlt
No persze csak ha érdekel majd a dolog, bár remélem hétvégére sikerül üzemképessé tenni a gépállatot, de addig még sok rohangáláson kell túlennem
és még össze is kell majd rakni....
Undertail-t beszabdtam, kiderült egy csövet ki kellett cserélnem a hűtőrendszerben, mert kicsit "megkopott".... hiba orvosolva, mindjárt rohanok a tükrökért
(nem meglepő hogy nem volt olcsó
Jah nem is mondtam, a jardról kijött a papír, nem felismerhető a tag... úgyhogy, nyugodtan kijavíthatom saját kölcségen a hibákat. Hú jó nagy falat lesz ez még
Utána vettem Kawazsoltinál egy bő 3,5-4 éve Yuasa-t, azóta is az van benne
Következőnek bepróbálkozom a Varta-val, autónál csak azt veszek, bevált.
,vagy hobbi célokra.
Én is kiszedem, még párszor beröffentem, hogy átjárja a lelkét az olaj, renoválás előtt
Nekem hál' istennek a szerelők mindíg szétszedték, majd összerakták