Nem te mentél el mellettem reggel negyed 8 fele? Ott a Hullám vendéglőnél lévő pirosnál? Én egy piros 2 körlámpás af-1 el voltam, piros-fekete sisakban. Rajtad azt hiszem egy kék shoei sisak volt. Itt lakom a kócsag utcában ha van kedved gurulhatunk egyet.... Majd ha van időd megakarod is akkor legurulhatok arra.
No, akkor szeptember 11-én, pénteken nyárzáró élménybeszámolós sörözgetés az Izsáki úti Korona pizzériában, ahol februárban voltunk párszor. Aki ott volt gyerekmotoroztatáson, mindenkire érvényes, aki nem olvassa a fórumot, annak ugyanúgy szóljon ismerőse, mint a motoroztatás előtt.
Lacika meg eljöhet mint díszvendég... De az élménybeszámolód csak éjfél után mondhatod el
hát a könyök maradt, és onnan lett cserélve. a pontos árat nem tudom,,, remélem olvassa Csaba (motard44), ő csinálta , és majd válaszol neked én nem akarok hülyeséget beszélni
Én voltam, minden este kinnt rohadunk/rohadnak többiek új tesconál olyan 7-8tól, ha gondolod nézz ki egyszer. Én petőfibe lakok az énekesen ;)
Nem te mentél el mellettem reggel negyed 8 fele? Ott a Hullám vendéglőnél lévő pirosnál? Én egy piros 2 körlámpás af-1 el voltam, piros-fekete sisakban. Rajtad azt hiszem egy kék shoei sisak volt. Itt lakom a kócsag utcában ha van kedved gurulhatunk egyet.... Majd ha van időd megakarod is akkor legurulhatok arra.
üdv
Szept. 26.Mezőberény Streetfighter Day!
Én megyek,Gyertek Ti is!Tuti műsor
Lacika meg eljöhet mint díszvendég...
képzeljétek verettem a szöcskének egy kört tegnap előtt,kicsit felzavartam a környéket.eddig is utáltak, de ez a raptor nagyon szól
megy a barátok közt
Újra motorozható állapotba van a pariba