bazdki,nem hiszed el,de meg vannak veszve az emberek! mindenkinek az kéne! csak az egyik a szerelőjét kérdezi meg,a másik 280km-re lakik a harmadik... én is meglepődtem rajta hogy vinni akarják mint a cukrot!
Az a terv, hogy télen csinálok bele egy hangtompítót és az FI Tunerre az egyik térkép a közlekedő módhoz lesz a beszerelt hangtompítóval. Így amikor éppen nem gyógyszerguriga van, akkor tudok menni csendesebben. Pici szépséghibája ennek a tervnek, hogy idén se volt olyan, amikor közlekedő mód volt. De már csak kíváncsiságból is megcsinálnom szerintem, maximum soha nem fogom használni.
ha elfogadsz egy tanácsot,akkor én azt mondom,csináltasd meg a palástot a Yoshin,mert ezt sportmotorra fogják venni,és a sportmotorosok nem komálják az esztétikai hibát!
Te kezdtél ítélkezni, ha nem vetted volna észre!
"szóval edd csak magad nekem akkor is vagy egy eredeti yoshim "
Kinek nincs tökfej?
Nálunk a motoros körökben nem ilyen hülyék az emberek, mint 1esek, és csak röhögünk rajta egy jót amikor egymás vérét szívjuk, h mi a jobb stb...
Pl tudtad, h virtuálisan 3 lóerőt kapsz egy monster matricáért a gépen?
Óóó még a végén megijedek...
nem látni azon semmit 88 óta rohad rajta
a könyök 42mm de valami lemezféle van a könyök és az összekötő között
leszedni most nem volt kedvem
És te meg csináltattad az Arrowot? vagy sérülten árulod?
Szia Oszi!
"szóval edd csak magad nekem akkor is vagy egy eredeti yoshim "
Kinek nincs tökfej?
Nálunk a motoros körökben nem ilyen hülyék az emberek, mint 1esek, és csak röhögünk rajta egy jót amikor egymás vérét szívjuk, h mi a jobb stb...
Pl tudtad, h virtuálisan 3 lóerőt kapsz egy monster matricáért a gépen?
Óóó még a végén megijedek...