Misi!
Mondjad haverjaidnak hogy ha szombaton jönnek, akkor Újlétára jöjjenek, mert melózni fogok, vasárnap pedig jöhetnek házhoz.
Ha eladtam a sok lomot, akkor segítek neked eladni a kipufogóidat ígérem!
Ezt szeretném elcserélni valami másra. Kör vagy ovál dob jöhet szóba. 60-as csatlakozó cső. A dobot nem szedtem le de ilyen a csatlakozása mint amilyen a képen.
Sziasztok srácok... Olyan kérdésem lenne.
Adott gsxr 600 k3 csináltam rá egy kipufogóm.. igaz házi de nagoyn jól szól és azt merem állítani hogy a fogyasztásomba is segített alacsonyabra venni. Lényeg hogy ha beindítom a motort olyan 30-35 fok körül a motoroból elkezd kijönni olyasmi hang mint a golf 3 1.4 benzinnél ha hidrotőkés lenne.... de ez is csak sisakba hallható. Sisakot ha leveszem akár hogy fülelek bújok a motorhoz semmi! A kipuff dobba 50 es perforált kipufogó cső van végig.. ha 2 ujjal lefogom egy picit a kipuff végét abba hagyja azt a kattogó hangot. Mi lehet a gond? valószínű kevés a folytás? Szedjem le minnél hamarabb róla vagy nemtesz kárt benne? Csináljak bele egy szűkítést? kúpoljam le a végét a perforált csőnek? vagy mi ajánlotok?
elhiszem hogy nem tetszik :D
nekem sem tetszett hogy magamtól kellet kitalálni mindent meg szerszámot gyártani meg stb:D
ezeket a dolgokat senki nem adja ki
hiába kérnel pl amcsiktol atombomba tervet meg felszerelést azok sem adnak:d
hát az titok ne haragudj :D
csak annyit mondok hogy 4 hónap kínkeserves találgatás, zeró leirás sehol a neten... hót birja akár 170 fokot is 40 percig de annyit úgysem kap .....
van még javítgatni való rajt de lesz jobb is
Mondjad haverjaidnak hogy ha szombaton jönnek, akkor Újlétára jöjjenek, mert melózni fogok, vasárnap pedig jöhetnek házhoz.
Ha eladtam a sok lomot, akkor segítek neked eladni a kipufogóidat ígérem!
Üdv Roland