Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

valami linket nem tudsz dobni az f15-ről?
malaguti nem lámpát/első idomot
malaguti91 mennyiért adnád az első lámpát?amugy F12őt keresek 120 E ft maxban.NE legyen széttüningolt (egy sportkipu előnyben és görgők max)és ne legyen széthajtva!Email: [email protected]
szerintem ez nem volt kérdés, majd kipróbálom erősebb led-el is.ez így csak 6w, este rakok képet az izzórol
F-12 első lámpájába ilyent bele lehet tenni?halogén
Ok várom.

Köszi
pedig le van morcosítva az első lámpám ( ez az Első idom eladó! )
hmm érdekes. xeonomnak anno erősebb fénye vol de mondjuk az 10e ft volt.
50ccmre való, hurkatöltö..
lászló pistinek (békéscsaba) van egy szép f15e 120 körül eladó, ha jól emlékszem digit e-h tárcsa vízhütés
hallo ma megpróbáljuk postázni a toldatot!
Ha valaki tudna jó f15-öst eladót,kiáltson már rám!
este majd megpróbálok képeket csinálni(csak nincs megfelelő gép hozzá)
a cuccokat bármelyik vill.szerelési boltban be lehet szerezni.
izzókkal elég lehúzósak, amit én beraktam( 3x1W MR16) 1290 nettó , de láttam ugyan ilyet 5-6000 ért is. szal meg kell keresni a legjobbat. vannak már 5-6 Wos powerledek is, de ez csak jobb lesz ára meg majd csökken.
én igazából inkább csak városban használom a gépet,a fehér fényre és viszonylag úgymond kis fogyaszásra mentem (2x3W)
tömbszelence 100-150Ft, 12V-os foglalat 15-180ft körül lehet venni.
szerelés: egész lámpa ki, szétszed, 16-os tömbszelence belealakít h pont passzoljon a lyukba(nekem ez vált be), kivül-belül ráfogat a hozzá járó gyűrűvel(aki nem ismerné a tömbszelencét ) foglalat beragaszt a t.szelencébe izzó be, saru a vezetékre és egy Y vezeték h a tompítottról kapcsoljon mindkét oldal. lényegében ennyi a történet.
tudnatok nekem mondani valami jot egy LEO VINCE RR puforol!
Meg esetleg egy belső képet az átalakításról,mert nekem gőzöm sincs hogy állnék neki egy ilyennek
Köszi
engem is érdekelne. olyan fotót tudnál készíteni mint mikor motoron ülsz és ( előre fokuszált (út felé)) fényerőt megmutatni?
És mennyibe kerül egy ilyen átalakítás?
Ha adsz egy emilcímet elküldöm a címemet.
Szia! Hol tudom beszerezni őket!
HEADLAMP LED upgrade.
hozzávalók:
2 db tömbszelence, 2 db 12V porcelán foglalat, 2 db MR16 3x1W LED Izzó, kábel + saruk( persze az izzó pótolható bármelyik 12V-s izzóval, és 20perc alatt visszaalakítható gyári állapotra.
képek:
f12n volt gondolom jó rá
Szia . nincs tükrünk.
Hali

Biztos ez való rá?Csak mert nem ugyanolyan.Mennyiért tudnád nekem eljuttatni győrbe?