Ez igaz de ha figyelmesen elolvasod,akkor ez nem arról szól,hanem arról hogy Ghoost bepróbálta a kisbarátnőjét.....mondjuk erre lehet én is bepöccennék....az hogy milyen az msnjük ahhoz nekünk nincs közünk....Te is voltál fiatal gondolom én! Ghoost Te meg szerintem hasonkorú lányokkal kezdjél,ne a fórumozók barátnőivel....pláne ne egy 17 évessel!Remélem az én asszonyomat még nem jelölted be az fb-n......
Szerintem itt nem kíváncsi senki sem a nyálas MSN dumátokra. "Fodor Ákos szeretlek - Nagy Barbara szeretlek..." Te jó ég, fröcsög a nyál a monitoromból!
Meg a magánéleti problémátokkal se itt baszakodjatok! Köszi!
Nagyon imádtam a rgv-t de túlsúlyos vagyok hozzá a 110 kilómmal,nagyon sajnálom hogy meg kellett válnom tőle már csak azért is mert az utolsó csavarig mindenben benne van a kezem munkája.
kisebb gondom is nagyobb annál.......mint ezzel foglalkozzam.Teeeeee.Ha le akarsz járatni,egészségedre.Sajnos sokkal nagyobb szarban vagyok.......Mintsem ezzel foglalkozzam...most
Elárulom neked , az asszony kiment fürdeni és én ültme be géphez, és eleinte csak hülyeségből írtam neked az ő nickjével facebookon utánna kicsit teszteltelek h milyen is vagy egy "teso" nőjével
találkoznál vele kettesben?!?
ottaludnál nála hétvégén?!?
ésmég amikor direkt rádírok msnen akkoris úgycisnálsz mintha mise történt volna?
Meg a magánéleti problémátokkal se itt baszakodjatok! Köszi!
Elárulom neked , az asszony kiment fürdeni és én ültme be géphez, és eleinte csak hülyeségből írtam neked az ő nickjével facebookon utánna kicsit teszteltelek h milyen is vagy egy "teso" nőjével
találkoznál vele kettesben?!?
ottaludnál nála hétvégén?!?
ésmég amikor direkt rádírok msnen akkoris úgycisnálsz mintha mise történt volna?
Ez elég gáz TESTVÉR
Mindenki kidőlt
Jok a képek Tacsi............