ma jött 14 köbméter olyan vastag fa hogy derekamig ér keresztbe erre felmegyek bikepicsre oszt mi a nap képe mintha kimennék a kertbe csak a motor nincs ott
Úgy azért más lenne
Mondjuk a Bükkben is lepődtem meg párszor, ott is volt kavics, meg a csúcs, az a hordaléktöltés.
Juhuuuuj na az egy elmebeteg motor. Talán az tartja a rekordot a "ez nekem sok" címszó alatt történt visszaadások számában. Kegyetlenül hegyes vázgeometria és szinte kezelhetetlen közép és felső tartomány. Állat egy gép, egyszer megnézném mit megy. Mondjuk kéne hozzá egy pár váltás alsógatya.
2005 zx636r, 2004 zx10r és kellene ezek mellé egy Husaberg FS 650. Nekem ennyi lenne az álom garázs.
Persze mindehhez szükségeltetik egy olajsejk sógor, unlimited benzin és gumik, meg egy 90C-s bombázó nővérke, mert ennyi motorral a garázsban szerintem havi rendszerességgel zúznám le magam. Ja és ha ennyi pénzem lesz, hogy ez mind megvalósul, akkor ingyen benzin, gumi és pályahasználat minden ittlévőnek
Ehhez először nyernem kéne a lottón...
No meg egy kiapadhatatlan benzinkúúúúút
Éccsanyám a 9es ciberén
ÁÁÁÁÁÁÁ És jött Szösz is, kölcsncuccban, majdnem szívinfarkast kaptam, mert nem ismertem meg xD
MEg végre vezettem is egy picit, ALexa ideadta a Tinininját, nagyon tetszős
Jó, kisregény félre, jöjjön a lényeg. Keresd meg a kedvenc kanyarod, vagy egy olyan kanyart, amit nagyon jól ismersz. Nem kell hosszú út, csak egy kanyar, ott kolbászolj oda-vissza. Először csak szép nyugodtan, aztán erősíts a tempón. Nem kell erőltetni, ahogy jól esik. Viszonyítsd össze, hogy a kanyart balra be tudod venni annyival amennyivel, akkor be lehet jobbra is annyival. Szóval fokozatosság és a lényeg, hogy csak a kanyarodásra koncentrálj. Szóval nem kell féktávot gyakorolni, hanem gurulsz és átgurulsz a kanyaron. Menni fog az, mindig egy picit gyorsabban, csak hidd el, hogy betapad! El kell hinni. Nem lesz baj, ismered a kanyart, semmi nem jöhet közbe. Nekem ez működik, én is tudatosan, darabonként tanulgatok motorozni és eddig úgy tűnik egész jól megy.
Végül a jelszó nálam az, hogy bízok a motorban, a gumikban, a fékekben és én irányítom a motort, nem ő engem. Ennyi a titok. Ha van kedved szólj és elmegyek veled gyakorolni