Soha nem volt supermotom, ezért nem is nagyon okoskodok, de kb tudom mi az az sm és h nekem mit jelent pontosan, azokat a gépeket, amivel bajnokságokban is mennek SM kupa néven, pl a Husaberg FS sorozat, Husqvarna SMR-ek, a KTM Supermoto-i, bár az SMR kivételével a többi az én ízlésemnek túl nagy, aztán SXV, épített RMZ, DRZ és a többi sorban, biztos kimaradt pár.
A csuklós busa alapból nem speed motor, hanem egy dögnehéz és bazi erős hyperbike. Az én kis méregzsákom meg vérbeli speed még a régi időkből, mikor a supersport vb-n TZR250ek, RVF 400ak, ZXR400ak meg RGV250ek kergették egymást
. Egyébként az "ólomnehéz"-nek becézett 640 től sokkal könyebb, közelebb ál a 625 sc hez, keskenyebb, másabb . nagyjából ugyanazokkal a dolgokkal NINCS felszerelve mint a 625
) még talán vb-t is nyertek vele
Amúgy értem persze, és ez csak az én véleményem. A supermoto nekem egy kis testű, könnyű agilis gép, amibe még a tiéd is bőven belefér. De sokan smeznek olyan gépeket, mint az a Ducati Hypermotard, KTM 990 SM stb, amik igazából nem azok. Nem akarom túlmagyarázni, a lényeg sztem így is tiszta.
ilyeneza mittudomén milyen micsoda
azért vannak akik megmaradtak igazi jóarcok
nekem meg csak a hayabusa sportmotor a tiéd az csak ilyen kis valami mert 400 as oszt 6 ezer alatt nem megy
Nekem a supermoto azt jelenti, hogy 1 henger 4t max 550ccm, 110 kiló. Na ez az sm igazán, a régi, crossokból épített utcai masinák. A mostani gépet is jók, sőt! De ilyen szempontból inkább az old school híve vagyok
kicsi ellentmondást érzek benne
meg irtad hogy a te izlésednek túl nagya ktm lc4es sorozata. nekem meg egy ilyen hülye berögződés hogy 600 alatt nem jó a sportmotor
ja busa nekem sem kéne mert ocsmány
R1 na az kéne
de CBR 900 inkább