Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mitgondoltál , ingyen lesz? 8-10 ezer nem pénz érte...
Most látom hogy mennyibe fáj!
Én kihagyom
Akkor ha kérhetem a motorozz.hu-n jelentkezzetek föl a linken található talipontra és figyeljétek néha a privátokat odaát mert a szervezést egyszerűbb ott bonyolítanom mint több felé szakadva.
Bogi kérdezi hogy te nem írsz szakdogát?
Én is benne vagyok!
Semmi különös, csak megnéztem a gumifüstöt myvip-en.
na akkor vágom nem is tudtam hogy volt KTM-ed
Ott van a munkám ...
Eddig még nem találkoztam olyannal aki az elsőre könnyűnek tűnő feladatokat hibátlanul végre tudta volna hajtani. :-)
Tehát egészen idáig még mindenkire ráfért az ot elsajátított ismeret. általában pont a régebb óta motorozóknak a legnehezebb.
Üdv! te nem bőcsi vagy vagy valami ilyesmi?
Szép reggelt!

Majd első gumma nekem is kell, jövőhéten kimegyek a Hollóra :D
Alexnak igen kell a vezetéstechnika , mert hogyan is mondjam...........
Sziasztok!

Szombaton (05.01.) 10 kor indulunk Kunmadarasra. Találka Miskolcon a tapolcai elágnál a mc parkolóban.

A terv szerint 15óra magasságában indulnánk haza, hogy egy kis motorozás is legyen a programban, a bükkön át.

Eddig nagyjából 6an vagyunk.

Számítunk a jó időre!

csifer
Hohó, ez jobb, mint vártam. Hegyesre van kopva. A 4mm középen az nagyon jól hangzik. Kicsit gyorsabban fog fogyni, mint a mostani, de nem baj, 10 ezret még szerintem így is megér, úgyis szeretem, ha tapad az eleje. Ha összekapartam rá a pénzt, akkor írok és nyélbe ütjük a dolgot.
ja! Ha meg mindenki csak nézegeti mikor gyűlik össze a 9 fő akkor senki nem fog feliratkozni pedig lehet nézegetik vagy 15-en. :-D
Ha véletlenül nem gyűlne össze a 10 fő akkor lehet rövidíteni az időtartamon (mivel kevesebb jelentkező mellett pörgősebb a képzés) a színvonal metgartása mellett, azzal lehet faragni a költségeken úgy hogy 8 főnél is jó áron meg lehet tartani a tréninget!
Ezért érdemes mielőbb fliratkozni. Ha véletlen nem lenne meg a rentábilis létszám, akkor odébb lehet tolni az egészet annyival hogy összejöjjön a létszám. Nagyon rugalmas minden, az időpontot csak én adtam leginkább tájékoztatásképp. Ismerősöknek elhintve elég könnyen összejön a létszám.
10,000-SC 2
Ha összegyűlik az a 10 fő, akkor úgy jó az ára, de ha nem, akkor sok...Majd nézegetem hányan jelentkeznek, mert ha megvan a 9 fő, akkor engem érdekelne a dolog.
Sziasztok!

Vezetéstechnikai tréning indul (az idén a harmadik) Miskolcon június elején. Részletek: http://motorozz.hu/main.pl?menupage=tour&t_id=3612&session_id=f2A55FrBz
969113
MegaLOL, ajánlom figyelmetekbe!
Igen, még Robert de Niro a taxisofőr!
nah egy nap nem vagyok és máris pörögtök nem szép
laci te meg bevetted a gyógytablettát ?
zoli hozzá láttam a vahoz én is hát még kel hoozzá jópár munkaóra
Igen ma délután mentem át Miskolcról Barcikára aztán onnan Perkupára haza. Ha tudok vele majd értekezni lehet elugrok hozzátok valamelyik délután. [email protected] a mail cimem.
Helló Gabi! Küldd el az e-mail címed és küldöm a számát,enyém az adatlapon. Neki nem tudom,van e mail címe,mert nem igazán szokott netezni,úgyhogy inkább telefonon kérdezd.Egyébiránt ma látott S.Péteren egy olyan motort,mint a tiéd.Nem jártál erre?
Helló Mindenkinek! Kérdezősködtem itt hülye fejjel a szombatról,erre ma kiderül,nekem is kötelező foglalkozás, ballagás. Viszont vasárnapra egyben lesz a másik motorom, és nagyon gyorsan bele akarom tekerni azt a kötelező nyugis 1500km-t. Úgyhogy ha vasárnapra van v.kinek útja a környéken szóljon.
Hali! Csak pár dolgot szeretnék tőle kérdezni r6-tal kapcsolatban. Tudnál nekem elérhetőséget adni a sácnak?

Köszi: Gábor